Steam

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    popoluska
    Účastník (Participant)

Dobry den,
    na mojom MBP bol nainstalovany Steam, ale po case bol odinstalovany. Teraz pri pokuse ho znovu nahodit mi vypisuje chybu : Steam needs to be online to update. Please confirm your network connection and try again.
    Prosim poradte, dakujem :-)

eFkoOo
    Účastník (Participant)

steam si to pyta jasne,potrebuje ciste pripojenie na net :) napr mne nejde steam spustit v skole,pretoze su kadejak zabezpecene tie siete,bez povolenia roznych portov atd…si si isty ze si pripojeny na net (bez obmedzeni administratorom)?

dubak
    Účastník (Participant)

presne toto co robi tebe robilo minule aj mne pritom som bol normalne pripojeny k internetu rovnako ako predtym na tom istom mieste
    pomohlo mi ked som to asi po treti krat znovu nainstaloval

popoluska
    Účastník (Participant)

No po hodeni do appcleaneru a stiahnuti este raz to fici ako normalne. Ta siet nemohla byt nijak problem, lebo som doma.
    Dakujem Vam za pomoc

Lens
    Účastník (Participant)

Mam rovnaky Problem. Idem skusit preinstalovat itez

dubak
    Účastník (Participant)

ja mam tiez dve otazky ohladne steamu
    1. ak mam stiahnute hry na steame a chcel by som ich preniest na druhy mac ale bez toho aby som ich musel znova stahovat tak sa to da? mam totiz dost pomaly internet a niekolko gigove hry by som tam nechcel tahat odznova tak ci to mozem nejak preniest pomocou usb alebo tak nejak
    2. ked si zapnem CS Source a pripojim sa na nejaky server a zrazu mi vypne celu hru a vyhodi mi to velke okno a, ze ci to chcem nahlasit apple
    skusal som uz aj opravu cez disk utility, cleanmymac aj reset pram ale nic nepomaha
    podobne je to aj pri Left for Dead 2, ale tam to len zapinam a vyhodi mi okno, ze musim spravit hardreset lebo ani hybat sa mi neda nicim
    co by to mohlo myslite sposobovat?

eFkoOo
    Účastník (Participant)

dubak-nie som si uplne isty ale ist by to mohlo :/ s tym ze sa nutne budes musiet lognut na ten account na ktory si to platil…2-nebude to grafikou abo ramkou???ake mas?

dubak
    Účastník (Participant)

no RAM mam 4gb a grafiku NVIDIA GeForce 9400M
    neviem ci sa nestihnu spustit vetraky alebo v com je problem

Lens
    Účastník (Participant)

Jo potvrdzujem ze som preistaloval steam a uz to frci :)

Dubak: Ak si myslis ze nestiha spustit vetraky tak ich vypeckuj uz predtym cez smc fan control. za pokus nic nedas ale podla mna to v tom nebude.

eFkoOo
    Účastník (Participant)

kebyze ti uz v cs source dlho loaduje nejaku konkretnu hru na ktoru sa pripajas tak to moze byt netom ale takto neviem…

raul
    Moderátor

Je tu este niekto, okrem mna, kto si mysli, ze Steam je strasny, poriadne neoptimalizovany balast, ktory padne pri kazdej prilezitosti, kedy len trosku moze? :)

majdy
    Účastník (Participant)

Steam je čudný, vkuse mi hry „presekujú“ a dosť mi zaťažoval mac, už je to síce lepšie optimalizované, ale je nejaký čudný a cítiť občas že beží počas hry.

BetonKind
    Účastník (Participant)

Caute,mam 2 otazky :o)

1. steam mi vobec nejde naistalovat ako som cital uz hore ta ista chyba: Steam needs to be online to update. Please confirm your network connection and try again.
    10krat som to skusal a nic a som prihlaseny doma cez chello.

2. daju sa nejakym zazrakom preniest hry co som mal v steame na windowse potom do steamu na mac ?
    popripade ci mozem mat vo windowse cez boot camp steam ucet a zaroven ten isty steam ucet pod mac ?

Dakujem

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.