SSD

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    PRO-čko
    Účastník (Participant)

aké máte skúsenosti s veľkosťou SSD? nezdá sa vám 256 GB málo? chcel by som kúpiť nový mac a neviem či ísť do väčšieho disku.Chcel by som tam mať filmy, videá, fotky….

eraserv6
    Účastník (Participant)

Kolko ti zaberaju filmy, fotky a videa na tom disku kde ich mas ulozene?

Hurfo
    Účastník (Participant)

Ja mam aktualne 96GB disk ktory sa chystam vymenit za 120GB cize 256GB je podla mna viac nez dost.
    Ale zaroven viem ze keby som chcel viem do tyzdna zapratat aj 10TB.

Jaem
    Účastník (Participant)

mat SSD ako sklad filmov je luxus. A ak vela nefotis/netocis video, tak tych 256 je tak akurat

dfx
    Účastník (Participant)

ja som mal 120GB a bol maly tak som ho vymenil za 240 GB a stale je maly :-)

ale bez videi by mi tych 240GB stacilo.

Ale planujem si buduci rok vyrobit fusion a mat 1TB v MBP

tomankubik
    Účastník (Participant)

no ja mam 128GB a z toho mam 103GB volnych,
    rodinne foto na externom disku
    filmy nestahujem
    praca/server/dropbox
    par akutualnych suborov na ktorych robim mam lokalne na disku kym nie su hotove a potom sup na server/dropbox

cize velkost zalezi na sposobe prace

PS. ako sa vravi aj s malym saskom sa da robit velky cirkus

Kompi
    Účastník (Participant)

128Gb, volnych 60gb, 10 filmov, 20 serialov na disku, 5gb fotiek, 5gb hudby, spusta softwaru.

Ak chces ale bootcamp a nativne behat s windowsami, tak pojdes koli vykonu a driverom do 7-iciek a tym padom , ak nejdes okresavat system, vypinat pageing , zalohy a etc, len system bude mat 25gb plus hry, t.j. potrebujes aspon 50gb navyse. A na SSDcku by mala byz vzdy tretina volna.

Preto ak nechces bootcamp, vyries 128gb plus externu 1000gb napr od WD do jedneho USB, pripadne domaci NAS. Ak chces bootcamp, urcite aspon 256ku a z toho aspon 60 dat len cisto na windows …

suley
    Účastník (Participant)

128 GB takmer 2roky v prevadzke, 60 GB volnych. Na disku do 10 GB uzsi vyber hudby. Ostatne veci 1+ TB na NAS. Wireless time machine v cene. Odporucam.

raul
    Moderátor

Hocijaky disk bude vzdy maly – bud sa prisposobis velkosti disku, alebo nie. A ked nie, tak to je na nic :D Velkost disku vacsinou nic nevyriesi :D (moja a hurfova skusenost :))

andoo
    Účastník (Participant)

Mam 256 SSD a miesto DVD 500 HDD povodny ako ulozisko dat, aplikacie a system bezi z SSD + aj virtualne XP cca 20gb , stale mam 150gb volnych. Mne postacuje maximalne.

raul
    Moderátor

chce sa este niekto pochvalit, ake ma disky? :)

bawy
    Moderátor

Otázka: hry je asi blbosť mať na SSD nie?

Hurfo
    Účastník (Participant)

No to zalezi od toho aky velky disk mas. Ak mas dostatok priestoru a hra je narocna na vykon SSD jej pomoze.

iTuxx
    Moderátor

raul: ano, ja mam 120GB SSD :-D

bawy: pri dnesnych kapacitach hier asi ano. Ja mam napr. iba L4D2 a to mam na SSD.

Pallydj
    Účastník (Participant)

na system a veci progrmay a podbne mam ssd tam potrebujem rychlost a spolahlivost na filmy som si kupil 1.5 tb wd uz nevim presne model tam mam vsetky filmy zalohy fotky atd…. zbytocne kupovat ssd kvoli filmom to je ozaj velky luxux neuvidis rozdiel ci pozeras film z ssd alebo z hdd

PRO-čko
    Účastník (Participant)

chcel by som retinu 15“ takže tam asi hdd mať nebudem :)

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.