- Toto téma obsahuje 33 odpovedí, 19 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 10 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › snow leopard 10.6.4
sila, trochu nečakane :)
ja nic nemam :(
Necakane:)…..Us taham:P….len moc nechapem preco ja mam len 315,5 MB a Monika ma 641,1 MB :/
OMG ze vraj mam novy mail applikaciu po update. a uz mi nejde letterbox ! :( do frasa
ale to iphoto je opravene. to sa mi paci :) ide to bez chyby
mne taha 639, no asi kazdy bude mat inak
no uz to aj mne vyhodilo a tiez iba nieco cez 300 mega
ja mam zas 641,1
to že mi iPhoto nabehlo za 4 seknudy je bug alebo feature-ka? :D
mne takisto bleskovo startuje, nemam stopky ale tak 2-3s
suhlasim, spravil som test pred nainstalovanim 10.6.4 a po nainstalovani a teraz to ide tak o polku rychlejsie (iphoto)
Vždy si stiahnite Combo Update – http://support.apple.com/kb/DL1048
xorpi: preco Combo?
Ostane slovencina po tomto update?
Peko00001=>musis si pockat na novu SK lokalizaciu,dokonca aj v iTunes sa zrusi slovencina
@kordas – mne slovenčina v iTunes ostala v pohode a to mám dokonca iTunes 9.2…
Xorpi=>to vazne?…ja ju nemam a os je na tom ako lebo ja mam vsetko v anglictine?
edit..tak som stiahol sk lokalizaciu na iTunes a predsa ide len teraz nechapem ze ci tebe ostala po aktualizacii alebo si ju musel nainstalovat nanovo ako ja?
xorpi: a neodpovedal si mi preco Combo? preco neaktualizovat cez jablko?
Ako som písal aj pod článok je spôsob ako opäť spustiť Mail pluginy pod 10.6.4. Mám to odskúšané Widemail aj growlMail fungujú.
Go to ~/Library/Mail/Bundles/ or ~/Library/Mail/Bundles (Disabled)/
open plugin and go to Contents/Info.plist in a text editor Or Property List Editor
Underneath the SupportedPluginCompatibilityUUIDs key, add the following strings:
E71BD599-351A-42C5-9B63-EA5C47F7CE8E (Item 6)
and
B842F7D0-4D81-4DDF-A672-129CA5B32D57 (Item 7)
Save, restart Mail.app
xorpi: dik za „odpoved“