Snaha o vytvorenie APPLE FÓRA 2014

Domov Diskusné Fóra Ostatné Snaha o vytvorenie APPLE FÓRA 2014

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Michal Platnicka
    Účastník (Participant)

Dobrý večer,

S jedným dlhoročným kamarátom by som rád zorganizoval pilotný projekt APPLE FÓRUM 2014, jednalo by sa o konferenciu so zameraním na APPLE a všetko, čo k tomu patrí.

Čo by sa na konferencii robilo?
    * Prebiehali by tu rôzne prezentácie a workshopy
    * Prezentácie+Testovanie aplikácií, príslušenstva a pod …
    * Prezentácie developerov a vývojárov zo Slovenska i Česka
    * Prezentácie blogerov, ktorí používajú Apple v každodennom živote
    * Diskusie bežných userov

Miesto a čas konania:
    Bratislava, jeseň (pravdepodobne niekedy okolo Septembra-Októbra). Pravdepodobne by išlo o 2 dňovú akciu.

Čo sa týka vstupeniek a podobných vecí, akcia by (s najväčšou pravdepodobnosťou) nebola zadarmo. Teda už som rokoval aj so sponzormi a firmami, ktoré by mi mohli pomôcť v organizácii a približná cena by sa pohybovala v rozmedzí 5-10€ / osobu (prosím berte na ohľad, že to je len orientačná cena).

Otázky, na ktoré by som potreboval zodpovedať:
    Mali by ste záujem ísť na takúto akciu?
    Myslíte si, že je to dobrý napad, povedali by ste o nej a Vašim kamarátom a pod… ?

Našiel by sa niekto, kto patrí medzi skúsenejších používateľov applu, ktorý by sa rád zúčastnil prednášok/organizácie takéhoto eventu? Kontaktujte ma tu: michal.platnicka@yahoo.com

Ešte poznámka, síce by sa s najväčšou pravdepodobnosťou vyberal vstupný poplatok, išlo by to na prenájom priestorov, občerstvenia a pod … teda chcem poznamenať, že nejde o nejaký komerčný zámer na tom zarobiť.

Vopred ďakujem za všetky komenty a rady.

christopher
    Účastník (Participant)

Zdravim, ocenujem snahu, ale ja osobne by som o take napr. zaujem nemal.

To, ze pouzivam veci od Apple neznamena, ze budem chodit na stretnutia s ostatnymi pouzivatelmi, vo vseobecnosti nechapem preco sa okolo tejto znacky vytvara kult.

V kuchyni mam vsetky zariadenia od whirlpool, ale to neznamena, ze budem chodit na whirlpool stretka.

Ospravedlnujem sa, ze som to vtiahol do tmaveho svetla, ale toto je moj nazor. Som si vsak pomerne isty, ze sa tu najdu ludia, co by o take mali zaujem, tak to nevzdavaj.

mcgiany
    Účastník (Participant)

no pokial sa to nezvrhne ako aj user nadomnou popisuje, na stretnutie kultu resp. privrzencov apple, ale bude to naozaj o praktickych veciach, tak by som kludne siel.
    Hlavne by to mohlo byt zamerane na developerov, na aplikacie a pripadne nieco ohladne vyvoja pre apple. Ludia by sa navzajom spoznali a ktovie, mozno by vznikli nejake spoluprace :).

christopher
    Účastník (Participant)

Suhlasim s mcgianym, ak by som sa tam aj nieco naucil, tak by som prisiel. Poznam ludi, ktori maju plany pre iOS aplikacie, ale nevedia programovat v Objective C.

Len sa bojim toho, ze to skonci palenim android vlajek a porovnavanim kto ma najviac GB iPad.

Anonymný
    Neaktívny

Do rozvasnenej debaty apple lestenkarov by som po polnoci hodil windows usera v ramci ozivenia programu s podnazvom “to bol ON, ktory odhryzol z jablka! nanho!”

joer
    Účastník (Participant)

To Steve_SK: :-) :-) :-)

Taketo stretnutia sa konali, konaju s prednaskami za ucasti aj applistov s Ciech kazdy rok v nejakom rekreacnom stredisku pobliz ceskoslovenskej hranice. Spoluorganizator Jozef Remeň a nebohy M. Vrabel.
    Fotky a o com sa skolilo su na nete: takze aby ste neduplikovali nieco co uz je zavedene.

joer
    Účastník (Participant)

Tu je odkaz na apple party asi posledna s Donom Martinelom:

http://www.posterus.sk/?p=2471

Treba sa spojit s Jozefom a ludmi co tam boli.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.