slúchadlá

Domov Diskusné Fóra Ostatné slúchadlá

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #87156
    Man
    Účastník (Participant)

    Zdravím ,

    Chcem si kúpiť slúchadlá na behanie. Pozeral som tieto http://www.shark.sk/prislusenstvo-1/sluchadla/akg-k430wht-uzavrete-dynamicke-skladacie-sluchadla-biele/ ale neviem ako hrajú prípadne či mi nebudú padať. Potreboval by som odporučiť slúchadlá na beh cena cca 50 eur a aby išli na iPhone 4 . Ďakujem

    #317802
    uniqat
    Účastník (Participant)

    co ti ja viem. nemaju uplne zvuk. znacka nie je zla ale ja by som si ich nekupil. ja aj ked som obcas behal mal som v usiach aj mimo behu nonstop tieto http://sluchatka.heureka.cz/sennheiser-cx-200-street-ii/ a za tu cenu hraju vaazne dobre. povodne stali dost eur.. mam pocit 45 ale nahradili ich 300vky a tak sli cenovo dole. no hraju vazne super. pripadne si radsej zvaz este KOSS Porta Pro. aj tych vlastnikom som uz 14 rokov a tiez nemozem povedat krive slovo. a s nimi som jazdil aj technicky street na biku a drzali na hlave celkom good. a zvuk maju vyborny. sak posud sam.

    #317808
    Man
    Účastník (Participant)

    Este som tieto kukal http://www.alza.sk/sennheiser-px-200-ii-white-d169762.htm nehovoria ti nieco? A tie Koss porta pro uz ma kazdy tak kvoli tomu by som ich nechcel pridu mi take otrepane.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.