Slovenskí (apple) predajcovia

Domov Diskusné Fóra Ostatné Slovenskí (apple) predajcovia

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #70752
    FL
    Účastník (Participant)

    Planujem si kupit macbook pro 13” so studentskou akciou. iPod zadarmo nechcem, radsej vyuzijem zlavu 10%. Ale ide o to, ze u akeho predajcu je takato kupa najvyhodnejsia? Ponukaju niektori predajcovia “nieco viac”? Alebo vsetci predavaju len za rovnaku cenu? A tu hlupost, ze pomocou facebooku musim zohnat dajakych 10 priatelov aby som si mohol uplatnit studensku akciu musim splnit? Pretoze facebook neznasam, nie som tam registrovany, ani NIKDY nemienim byt.

    Dakujem :)

    #221587
    Peko00001
    Účastník (Participant)

    mimo temy, ale musel som. Skvely nazor na FCB :-))

    #221588
    Jaem
    Účastník (Participant)

    Tu FB “hlupost” splnit musis, pretoze pomocou nej ziskas ten zlavovy kod. Je to ferova ponuka – Quid pro quo – ty spravis reklamu, oni ti daju zlavu. FB sa ti nemusi pacit, je to tvoje slobodne rozhodnutie, ale ignorovat pol miliardovu siet by bolo zo strany apple velmi hlupe a neprezierave.

    #221590
    FL
    Účastník (Participant)

    Lenze to s facebookom nevymyslel apple. Na svojej stranke facebook vobec nespomina: http://store.apple.com/us/browse/campaigns/back_to_school?aid=www-naus-bts2010-00051

    Ja nemam problem s robenim reklamy pre firmu s ktorou som bol spokojny, ale nie takymto sposobom.
    Ja zdielam trosku odlisny nazor. Radsej odporucim firmu jednemu konkretnemu priatelovi, nez aby som si zhanal po dajakom stupidnom portali dajakych virtualych kamosov, ktori by si apple vyrobok nikdy nekupili.

    #221591
    addamz
    Účastník (Participant)

    FL ma pravdu, tuto akciu s priatelmi na FB neriesi Apple a nema s tym nic spolocne, to je len marketingovy tah nemenovanej spolocnosti. Apple myslim, ze u nas ani vplyv na take veci nema, to je v rezii resellerov co si vymyslia.

    #221595
    Jaem
    Účastník (Participant)

    Ten americky sposob je zlozitejsi – iPod musis kupit spolu s MB – musia byt na jednom ucte a do 90 dni poziadat Apple o vratenie penazi za ten iPod. A bez urazky, ale ten tvoj “nazor” mi pripada ako trapna poza,rovnako ako nazor ludi, co bez vlastnej skusenosti permanentne nadavaju na Apple a ich vyrobky.

    #221598
    Rio
    Účastník (Participant)

    Ja som kupoval Macbook a iMac u TracoComputers, MacMini a ine drobnosti v Poluse. S oboma predajnami som spokojny a nemal som ziadny problem.

    BTW: Jaem ma pravdu.

    #221609
    MooDy
    Účastník (Participant)

    Takze,
    ja som bral MacBook 13″ poslednu sobotu v iStyle. ISIC kartu nemam, teda som nepocital ze tuto akciu budem moct vyuzit. Nakoniec som vsak z predajne odisiel aj so spominanym iPodom Touch zdarma. Predavac ma len upozornil ze mam co najskor dodatocne poslat oskenovane potvrdenie o navsteve skoly (tu FB blbost som nemal).

    #221611
    FL
    Účastník (Participant)

    Dakujem :)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.