slovenská klávesnica na MS Office 2008 MAC

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software slovenská klávesnica na MS Office 2008 MAC

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    missik
    Účastník (Participant)

ahojte,

mam taky problem, ze stale ked zapnem Microsoft Office 2008 na mojom Macu, tak mi automaticky zmení klávesnicu zo Slovenskej na anglicku. Dá sa ta ľahko prehodiť na slovensku, no ak niečo píšete tak to lezie na nervy. Chcem sa spytat, ci mi niekto nevie poradit, ako sa to da zmenit natrvalo, aby mi nehadzalo anglicku. Skusal som uz google a hocico no nic som nenasiel… pls help…
    A to ze je Office na macu o nicom pisat nemusite, sam to dobre viem… :)

nocokap
    Účastník (Participant)

mám ten istý problém, už si to vyriešil?

renad
    Účastník (Participant)

system preferences / international / input menu – ponechať iba slovenskú klávesnicu

mrzo
    Účastník (Participant)

Nepomoze na toto zrusit v nastaveniach Wordu/Edit volbu „Match font with keyboard“?

nocokap
    Účastník (Participant)

Vyskúšal som aj jedno aj druhé a nič, stále to robí a lezie mi to na nervy.

mrzo
    Účastník (Participant)

2 nocokap – ako ti prosim ta moze Word nastavit klavesnicu ktora nie je v systeme nainstalovana?

nocokap
    Účastník (Participant)

To je dobrá otázka, ale nejdem sa hrať na odborníka, som len užívateľ. Toto som spravil: v system preferences/intenational/language som v edit liste som ponechal len Slovenčinu a vo Worde som zrušil voľbu Word/Edit volba „Match font with keyboard“. Potom som reštartol a hore v pravo na lište my ostali jazky-klávesnice ako predtým len v nastaveniach ostala slovenčina. Word robí tú istú skazu, ako pred zmenou.

mrzo
    Účastník (Participant)

system preferences / international / input menu
    preferences/intenational/language

Vidis ten rozdiel na konci? :-)

nocokap
    Účastník (Participant)

:) veď som vravel, že som amatér. Zmenil som to, ale problém je vyriešený len polovične. Je síce pravda, že pri otvorení Officu neprehodí jazyk, veď nema ktorý, ale ja aktívne pracujem s tromi jazykmi a potreboval by som teda mať tri klávesnice :(

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.