- Toto téma obsahuje 81 odpovedí, 18 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 4 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › slaba baterka ip 5
No to že som ta nepoťešil ti verím. A ešte ma napadla taká možno somarina, ale skúšal si ho jailbreaknut? Ja ho mám jailbreaknutý ale neviem ti povedat ako vydržal predtým pretože som si ho jailbreakol hned na druhý den.
a na kolko mam teda cca nastavit ten jas ? no jailbreak som neskusal, a asi ani skusat v najblizsej dobe nebudem…
No myslím že najlepšie bude ho dat naplno nech to vieš s niekým porovnat. Skús ho dat naplno vypni si percentá batérie a nestaraj sa. Ked sa bude pýtat na nabíjačku tak sa pozri na usage a uvidíš. Hlavne si vypni tie percentá.
A ten jailbreak by som skúsil, zato nič nedáš. Len spravíš zálohu pripojíš iphone a stlačíš jailbreak. Je to primitívne.
no teraz nabijam, nastavim teda ten jas na plno a zajtra dam vediet. a este teda aj tie percenta vypnem. a ten jailbreak vlastne na co sluzi ? to je nieco ako root na androide ?
V podstate áno, odstranuje obmedzenia dané applom.
a este to ze pozri sa na usage… co tymy myslis prosim ta ?
Pozri štatistiky :D ja ho mám v angličtine :D
:D cize to pouzivanie a a pohotovostny rezim jo? :D
Správne :D
no takze.. pri plnom jase bez percent baterky mi teraz piplo 20% baterie
Pouzivanie: 3h 11min
Pohotovostny rezim: 22h, 37 min
a teda 20% baterie
hmm no to je dosť málo, myslel som že na tých 4,5 až 5 hod. sa dostaneš, ale ono to môže byť aj tým že ten pohotovostný režim máš až 22 hod. Ja som taký nikdy nemal lebo ja ho hodím na noc na nabíjačku a ráno ho vezmem. Skús to aj tak. Ale neviem či to bude tým. Každopádne dosť pochybujem že ti uznajú reklamáciu.
a co vsetko robis ty na telefone? hras aj hry? si na nete casto ?
a ked znizim ten jas na polovicu o kolko mi to predlzi asi vydrz baterky ?
Hlavne net, facebook, whatsapp a dnes som sa nudil tak som hral Modern Combat 4 cca pól hodku. Ale aký mám čas používania ti bohužial nepoviem pretože mi ho zas neukazuje :D sem tam sa to stáva.
No to neviem, skús ho dat zas na min. A potom si to spriemeruj :D
no aj mne sa to stalo ked som ho restartoval, no ja tak isto fb,whatsapp net… a tiez som dnes hral The croods som skusal tiez minimalne pol hodku som to hral ked nie viac.
tak na minimum nic nuvidim :D ale skusim teraz na pol, necham to nabijat cez noc a uvidim
no takze, prave teraz mi oznamilo 20% baterie. Pouzivanie: 6 h, 51 min. Pohotovostny rezim: 1 den, 20 h.
To som mal cez dve noci rezim lietadlo a snazil sa co najviac pouzivat wifi.
cize asi najvacsim zrutom bude to 3G nie?
jasne ze najhorsie je 3g a push :D
ked si vypnes mobilne data a 3g a ides len wifi tak vydrzis o dost dlhsie …
no hej ale wifi vyuzivam asi len doma, v praci nemam takze tam musim 3G. a push to su tie hlasenia? to ze v centre hlaseni ?