Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 30 )
  • Autor
    saidko
    Účastník (Participant)

Zdravim
    Mam taky problem, ze nevidim v mojom skype mojich priatelov v contact liste. Druhy pocitac, na ktorom mam windows ich vidim- volam, chatujem vsetko, ale na mac skype nevidim ani jedneho. Pls HELP

Dakujem :)

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

u mna podobne…frajerka co ma skype tiez na mac-u tak u nej tak isto…

gs_peter
    Účastník (Participant)

tak ako vzdy, vsetko mi slape a vsetkych vidim a nepoznam nikoho, kto by mal podobny problem…

podla mna to mate niekde len tak nestastne zakliknute, nejake hide alebo taky nezmysel, alebo mate kliknute na historiu alebo podobne…

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

ne ne, vsetko dobre nastavene…3x uz to prekontrolujem :)
    nemoze byt ze preto mi to takto blbne lebo pouzivam aj na PC-cku skype? aj na MAC-u? Cez den v robote a vecer na Mac-u mm?

asi ne ze? viem :)

gs_peter
    Účastník (Participant)

nie, ja mam niekedy zapnuty skype na Mac-ku, PowerBook-u a iPhone, ba dokonca som to niekedy zabudol a mal som to zapate aj na Linux PC a nic neblblo, akurat ze ked mi niekto nieco posielal, tak prioritu mal Mac, co mam doma (pretoze mam nastavene automaticke prijimanie)…

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

no to viem ja som to mal uz tiez na iMacu doma a na macbooku zapnuty skype, ale to je mac a mac, ale ja som mal skor na mysli ze to PC-cko rozbyja…lebo ked idem z roboty tak vypnem aj skype aj icq aj vsetko taketo…no nechapem no…

Hurfo
    Účastník (Participant)

Nie problem to rozhodne nieje. Mam niekedy zapnuty skype na Win aj Macu. Ked je to jeden z nich a zapnem druhy akurat pridu spravy ktore som pisal medzi tym z ineho pocitaca. Hladal by som skor nastavenie adresara.

staiger7
    Účastník (Participant)

Skus ho vyhodit a znovu nainstalovat mozno aj novsiu verziu.

gorky
    Účastník (Participant)

ja mam podobny problem,akurat mi to robi len sem tam.ked ho vypnem-zapnem tak to vacsinou pomoze.ja mam tu najnovsiu beta verziu,tak to tomu pripisujem

nienick
    Účastník (Participant)

poradite mi ako vymazem druheho uzivatela na skype?? pripojil sa kamos s hlupym nickom a vadi mi to tam…
    dakujem

bawy
    Moderátor

pravý klik a vymazať/remove?

nienick
    Účastník (Participant)

ale mam ho len v ponuke…sign as another user a tam sa neda pravym.hmm

mrzo
    Účastník (Participant)

Vypnut Skype, z ~/Library/Application Support/Skype/ zmazat adresar s menom uzivatela ktoreho chces zmazat zo Skype, zapnut Skype.

nienick
    Účastník (Participant)

hmm z ~/Library/Application Support/a Skype tam nemam .hmm

nienick
    Účastník (Participant)

hmm a teraz co ?? niekde nastala chyba

mrzo
    Účastník (Participant)

Uzivatel sa vola .hmm ? S bodkou na zaciatku? :) Ak ano tak to bude trosku problem lebo s bodkou v Mac OS zacinaju skryte subory adresare takze ho defaultne neuvidis. Stiahni si tento widget – http://www.apple.com/downloads/dashboard/developer/hiddenfiles.html tym mozes jednoducho prepinat zobrazovanie skrytych suborov vo Finderi.

nienick
    Účastník (Participant)

nezacina s bodkou ale aspon moj by tam mohol byt nie?? ale nevidim to tam vobec okej skusim toto

mrzo
    Účastník (Participant)

Ok asi som na prvy krat nepochopil, 3 hodiny spanku nie su moc :( Asi si chcel povedat, ze v ~/Library/Application Support/ nemas adresar Skype? Ak ano tak si si isty, ze prezeras spravny Library adresar? ~/ znamena tvoj domovsky adresar uzivatela. Je mozne, ze sa pozeras do /Library ktory je priamo na roote systemove disku?

nienick
    Účastník (Participant)

ale aj tak to tam nemam v ~/Library/Application Support/ Skype…tam nie je to co

nienick
    Účastník (Participant)

aha no je to mozne..tak kde sa mam pozriet ?? :D

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 30 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.