- Toto téma obsahuje 29 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Skype
Zdravim
Mam taky problem, ze nevidim v mojom skype mojich priatelov v contact liste. Druhy pocitac, na ktorom mam windows ich vidim- volam, chatujem vsetko, ale na mac skype nevidim ani jedneho. Pls HELP
Dakujem :)
u mna podobne…frajerka co ma skype tiez na mac-u tak u nej tak isto…
tak ako vzdy, vsetko mi slape a vsetkych vidim a nepoznam nikoho, kto by mal podobny problem…
podla mna to mate niekde len tak nestastne zakliknute, nejake hide alebo taky nezmysel, alebo mate kliknute na historiu alebo podobne…
ne ne, vsetko dobre nastavene…3x uz to prekontrolujem :)
nemoze byt ze preto mi to takto blbne lebo pouzivam aj na PC-cku skype? aj na MAC-u? Cez den v robote a vecer na Mac-u mm?
asi ne ze? viem :)
nie, ja mam niekedy zapnuty skype na Mac-ku, PowerBook-u a iPhone, ba dokonca som to niekedy zabudol a mal som to zapate aj na Linux PC a nic neblblo, akurat ze ked mi niekto nieco posielal, tak prioritu mal Mac, co mam doma (pretoze mam nastavene automaticke prijimanie)…
no to viem ja som to mal uz tiez na iMacu doma a na macbooku zapnuty skype, ale to je mac a mac, ale ja som mal skor na mysli ze to PC-cko rozbyja…lebo ked idem z roboty tak vypnem aj skype aj icq aj vsetko taketo…no nechapem no…
Nie problem to rozhodne nieje. Mam niekedy zapnuty skype na Win aj Macu. Ked je to jeden z nich a zapnem druhy akurat pridu spravy ktore som pisal medzi tym z ineho pocitaca. Hladal by som skor nastavenie adresara.
Skus ho vyhodit a znovu nainstalovat mozno aj novsiu verziu.
ja mam podobny problem,akurat mi to robi len sem tam.ked ho vypnem-zapnem tak to vacsinou pomoze.ja mam tu najnovsiu beta verziu,tak to tomu pripisujem
poradite mi ako vymazem druheho uzivatela na skype?? pripojil sa kamos s hlupym nickom a vadi mi to tam…
dakujem
pravý klik a vymazať/remove?
ale mam ho len v ponuke…sign as another user a tam sa neda pravym.hmm
Vypnut Skype, z ~/Library/Application Support/Skype/ zmazat adresar s menom uzivatela ktoreho chces zmazat zo Skype, zapnut Skype.
hmm z ~/Library/Application Support/a Skype tam nemam .hmm
hmm a teraz co ?? niekde nastala chyba
Uzivatel sa vola .hmm ? S bodkou na zaciatku? :) Ak ano tak to bude trosku problem lebo s bodkou v Mac OS zacinaju skryte subory adresare takze ho defaultne neuvidis. Stiahni si tento widget – http://www.apple.com/downloads/dashboard/developer/hiddenfiles.html tym mozes jednoducho prepinat zobrazovanie skrytych suborov vo Finderi.
nezacina s bodkou ale aspon moj by tam mohol byt nie?? ale nevidim to tam vobec okej skusim toto
Ok asi som na prvy krat nepochopil, 3 hodiny spanku nie su moc :( Asi si chcel povedat, ze v ~/Library/Application Support/ nemas adresar Skype? Ak ano tak si si isty, ze prezeras spravny Library adresar? ~/ znamena tvoj domovsky adresar uzivatela. Je mozne, ze sa pozeras do /Library ktory je priamo na roote systemove disku?
ale aj tak to tam nemam v ~/Library/Application Support/ Skype…tam nie je to co
aha no je to mozne..tak kde sa mam pozriet ?? :D