Skúsenosti / problémy s iMac-mi late 2012

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Skúsenosti / problémy s iMac-mi late 2012

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 41 )
  • Autor
    bakosmi
    Účastník (Participant)

kazdopadne cital som kritiku novych reprakov, a ta 27″ hra velmi pekne a cisto….

Benne
    Účastník (Participant)

kupit si novy iMac a slahat do toho windows ? sak si kupte nejaky dell predsa nie ? :)

bakosmi
    Účastník (Participant)

aker, alebo fujpitzu :-)

Doja
    Účastník (Participant)

Benne
    Si zabil :D:D:D
    Presne tak ako hovoríš na čo windows. Ja sa tam windows nechystám dať, aspoň nie zatiaľ
    a Bakosmi
    Koľko si čakal na iMac

Benne
    Účastník (Participant)

sak na predoslej strane sa pytas aky Win nahodit, ci 7 alebo 8 :D

Doja
    Účastník (Participant)

To áno :D ale nechcem ho dávať hneť, dám ho tam až po voľakom čase. To sú informácie do budúcna.
    Najprv by mi musel dôjsť až potom môžem riešiť Win :D

bakosmi
    Účastník (Participant)

cakal som 10 tyzdnov.

Doja
    Účastník (Participant)

Aha žiadna sláva čo :)
    No dúfam že flynetman hovorí pravdu o dodávke iMacu

Doja
    Účastník (Participant)

Tak teda reproduktory sú dobré ? Nemusím kupovať Harman Kardon Soundsticks iii

http://www.tracocomputers.sk/obchod/detail-produktu/nazov/harman-kardon-soundsticks-iii

Aspoň mi ostanú peniaze na nový iPhone 5s či ako sa bude volať :)

A ako sa ti pracuje z myšku všetci ju kritizujú a chcel by som poznať názor čo hovoria na to Slováci ktorý ju vlastnia. :) A klávesnica v pohode lebo notebook som nemal asi 5-6 rokov.

majdy
    Účastník (Participant)

Určite tie vstavané reproduktory nemajú na Kardon Soundsticks ( nieže by práve Kardony boli top kvalita, ale pri porovnaní s imacom jasne vyhrávajú, však ten nový tenký iMac nemá subwoofer ).

Myška je skvelá, určite lepšia ako ktorákoľvek ina na prácu v systéme ako je OS X, touchpad ešte lepší, avšak zrejme si rozhodnutý pre myš. Jej slabina je len v prípade hrania určitých hier, na to je klasická lepšia.

Doja
    Účastník (Participant)

OK dík za info

Ja tie reproduktory som chcel iba preto lebo dobre vypadajú :) A taký dizajn nemajú žiadne ale čo som čítal recenzie tak nie sú najhoršie. Či sa mýlim :)

A myška ja som ju vydeľ iba na obrázku a chcem hrávať nejaké tie akčné hry napr. Counter Strike Source atď.
    A predávam myš Razer Mamba tak asi si ju nechám na tie hry. Teraz ma napadlo že som si namiesto Magic Mouse mohol zobrať TrackPad či ako sa to píše a by som to mohol mať dobré. No čo už kúpim od niekoho. A vyskúšam :)

bakosmi
    Účastník (Participant)

mam aj trackpad aj mys a kazdy je dobry na nieco ine :-) na myske sa nahovno stalaca prave tlacitko, rovnako nahovno ako na povodnej mighty mouse (musis dvihnut celu ruku az potom stlacit) inac ti to vezme ako pravy klik. repraky podla mna hraju na vstavane velmi slusne, samozrejme na harmany to nema… ale na take to domace zuvanie to staci, dokonca to v pohode ozvuci 28m2 miestnost aj s hlbkami, ale to bude mozno tym ze ho mam v rohu a hned ponad neho ide sadrokarton :-) subwoofer teda nepotrebujem :)

Doja
    Účastník (Participant)

Moja izba má asi cca 10 až 15m2 tak to nie až tak veľa a ja mám PC pod oknom ale zase ho budem mať od uší asi 60cm tak ten zvuk podľa vás dobrý, zatiaľ počkám a overím si aj ja ten zvuk. U každého znie asi inak. Ja tu myš ako som napísal som ju videl maximálne na videu alebo recenziu teraz na Macblog.sk. Ale dizajn má veľmi pekný aspoň podľa mňa a iMac ešte krajší :)
    Ďakujem za informácie a som sa pýtal aj preto lebo nemám čo robiť tak komunikujem z odborníkmi čo je zač
    :)))

Doja
    Účastník (Participant)

No už ho mám doma a búcham si hlavu prečo som si ho už skôr neobjednal lebo to je niečo neskutočne. Mam ho cca. 2 hodiny ale je to brutááál. Zaťial moc stým neviem robyť je to môj prvý MAC ako som spomínal ale kto zvažuje že by si kúpil nový iMac tak nie je nad čím rozmíšlať je to proste APPLE a ten má aj bude mať 100% výrobky. U mňa je to super stroj

Benne
    Účastník (Participant)

sorry, ale mozem sa spytat,ci mas dyslexiu, alebo si taky mlady ? :)

Doja
    Účastník (Participant)

Som mladý a prečo sa pýtaš

Benne
    Účastník (Participant)

lebo som grammar nazi a niekedy sa je tazke pozerat na tvoje posty, napr rozmislat, robyt :) Tak si uzivaj novy iMac, bez urazky ;)

majdy
    Účastník (Participant)

Benne, aj “ vydeľ “ v zmysle, že videl magic mouse bolo dobré :D

Inak, radujem sa, že sa raduješ (:D) z nového iMacu Doja, nech slúži ako má.

Doja
    Účastník (Participant)

Ja som nikdy nemal dobré známky zo Slovenčiny a neviem poriadne ani narábať z iMacom nedá sa niekde nastaviť automatická oprava textu ? Nech sa vyhnem takýmto poznámkam :)
    A
    majdy Ďakujem že sa somnou raduješ a dúfam že vydrží pár rokov.

bakosmi
    Účastník (Participant)

tak sa podelim o novu skusenost – prave som si oblial klavesnicu (wired) kavou \o/ yay… myslel som ze som ju dobre povytlacal, ale nejdu niektore pismena, prave susim :-))

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 41 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.