Skrutky – macbook pro 13″

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Skrutky – macbook pro 13″

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Fluorescent
    Účastník (Participant)

Caute, prednedavnom som si rozobral zadny kryt macbooku, aby som si ho mohol vycistit od prachu, a ked som sa pokusal naspat prisrobovat skrutky, jedna ostala vytrcat. Skusal som ich vselijako menit, ale nic mi to nepomohlo, akukolvek skrutku som tam dal, stale vytrca asi 1 mm na mac, cize aj cely ten kryt je na jednej strane trosku povoleny. Mate s tymto niekto skusenost? Myslite si, ze mi to v servise v pohode opravia?

igino
    Účastník (Participant)

Skontroluj si, ktore skrutky maju kde byt podla http://www.ifixit.com
    Napadlo ma to len prete, ze som dnes na 13MBP menil HDD a napr. zo zadnych 4 skrutiek je jedna kratka a 4 dlhe a potom este pozor na to, ze niektore maju zavit az po hlavicku a niektore (u mna to boli bocne) maju zapustenie, ktore ta tym podom prave ten mm nepustia dotiahnut.

gman
    Účastník (Participant)

Fluroescent. ono skrutky nie su rovnako dlhe. tie zadne su tri dlhe myslim a dalej tiez nie je jedno, ktoru kam.
    ako pise idino, ifixit Ta povedie :) tam su presne dlzky este aj farebne porozlisovane

Fluorescent
    Účastník (Participant)

to som si uz vsimol, dokonca aj tie mensie su 2 rozne druhy. Napriek tomu mi to tam nepasuje

gman
    Účastník (Participant)

tak musis skusit prehodit. tiez som mal tento problem, ale nakoniec si dali povedat

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.