SkenTo

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    yurayko
    Účastník (Participant)

ak ste pozerali dnes (15.6.) spravy na jojke taq spominali tam mozno pre niekoho zaujimavu aplikaciu -> SkenTo -> http://www.mobil.gs1.sk/iphone_SK.html -> viacej pochopite ak si pozriete tie spravy, ale v jednoduchosti ide o to, ze si naskenujete hociaky ciarovy kod a ono vam to zobrazi informacie o produkte, zatial su tam iba vsetky lieky a cast potravin, no vraj do roka tam bude vseto (knihy, cd, …)

mimochodom malo by to byt pristupne pre hociaky telefon

dubak
    Účastník (Participant)

no aj ja som to akurat pozeral
    http://mobil.gs1.sk/iphone_SK.html

gabonov
    Účastník (Participant)

ja som to pozeral, ale skoro nic to nepoznalo, lieky v pohode, ale potraviny skoro nic ani veci z COOP ako tam pisali, jedine HARIBO cukriky z billy to poznalo a finlandiu vodku

dubak
    Účastník (Participant)

tak hlavne ak lieky funguju to je pre mna najpodstatnejsie

mayoxy
    Účastník (Participant)

moze mi niekto vysvetlit naco mi to bude dobre? mam pred sebou krabicku s liekom Paralen. zoskanujem si ciarovy kod a wuala ..vypise mi ze je to paralen. hm. super. pointa?

dubak
    Účastník (Participant)

malo by ti aj vypisat ze z akymi liekmi sa moze kombinovat a z akymi nie a take zazraky ale sam neviem este som to netestoval

yurayko
    Účastník (Participant)

@gabonov -> ved tie najdolezitejsie veci to dalo :D (vodka, cukriky)

igino
    Účastník (Participant)

mayoxy: pre ludi s roznymi alergiami alebo intoleranciami je zlozenie potravin velmi dolezite. A zdravemu cloveku by nemalo byt tiez jedno, ci dam do seba napr. bagetu, ktorej majoneza prezije aj mna.:-)
    Aplikaciu hodnotim kladne.

dakilla
    Účastník (Participant)

na lieky to funguje (da sa to pouzit napr. ked stratis pribalovy letak). Za par tyzdnov by to malo fungovat aj pri knihach – po zoskenovani kodu ta hodi na stranku Martinus.sk s hodnoteniami a recenziou knihy. Malo by ich tam byt cca 80 tisic.
    Pri potravinach je to este len v zaciatkoch – budu tam len nejake special potraviny pre celiatikov a diabetikov. Vo francuzku maju nieco podobne pri vinach – dozvies sa tam nejake informacie o vine, odkial je, k comu sa ma podavat. Takato aplikacia sa hodi len pre specialne vyrobky o ktorych chcu mat zakaznici viac informacii ako je len na obale.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.