ono je to tak, ze po nabiti shuffla by malo blikat zelene svetlo. mam shufflik asi rok a len raz som pri nabijani videl blikat diodu na zeleno. vzdy blikala oranzova. (aj po 4 hodinovom nabijani) :)
myslel som, ze je to chyba iba mojho kusa, ale vidim, ze aj ty mas s tym ten isty problem.
podla mna, ked ho nechas nabijat cca 2 hodiny, ze mu to bude stacit, aj ked bude stale blikat oranzova :)
treba pred nabijanim otvorit iTunes, pripojit Shuffle, bude svietit kontinualne oranzovo, po asi 2 hodinach zasvieti na zeleno a potom bude svietit zeleno stale, rychle nabitie na 80% je asi po tych 2 hodinach, kompletne 100% po dalsich 2 az 3 hodinach asi.. :) ked ho pripojim k masinke bez otvorenia iTunes, tiez stale blika oranzovo.
Nuz, u mna ma Suflik len plusove body, preto som ich mal donedavna viac, momentalne uz len tri a z toho jeden rozobraty na najmensie casti. :D Baterka mi vydrzi okolo 11 hodin, nabijam ho dost sporadicky.
Konektor je normalny 3.5 ako na sluchadla, presne ten isty, ako iPod sluchadla. :) Dock je len dock, v nom to stoji, ale nie je potrebny, stacil by aj jack z docku. :)