Screen Protector (fólie) – iP4S

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Screen Protector (fólie) – iP4S

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Autor
    Príspevky
  • #82745
    Dano_C
    Účastník (Participant)

    Ahojte.
    Mám záujem o Screen Protector (fólie) na iP4S. Na prednú stranu (displej) aj zadnú stranu. Viete mi poradiť nejaké konkrétne fólie, alebo značku fólií, prípadne s ktorými máte aké skúsenosti a pod. Za rady vopred ďakujem.

    DaNo_C

    #294640
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Kasli na to, folia je volovina. iPhone ma prednu aj zadnu stranu zo skla, to nie je plastik, co sa poskriabe. A folia nijak neochrani pri pade na zem. Je to len tahanie penazi z vrecka.

    Bud si kup puzdro, ktore totalne znici design iPhone a urobi z neho neforemnu hrubu tehlu, alebo idealne nos iPhone nahy – len si treba davat pozor, hlavne pri nastupovani, vystupovani z auta avkladani iPhone do vrecka.

    Folia? Blbost. Skus si klucom poskriabat sklenenu tabulu :)

    #294653
    JFK.
    Účastník (Participant)

    http://www.mzone.sk/ine-doplnky-pre-mac-invisibleshield-for-iphone-4-4s-full-body-1887
    Toto mám ja.
    Má to výhody aj nevýhody. Je to ZAGG proste, na nete dosť chválený.(používaný americkými vrtuľníkmi aby sa nepoškrabali niektoré časti)
    Výhody – nie sú bubliny, neodlepuje sa.
    Nevýhody – orange peel odlesky :( a komplikovaná aplikácia

    #294656
    buffon
    Účastník (Participant)

    ja mam tuto asi tyzden a zatial velka spokojnost, ziadne bubliny pekne to islo nalepit a hlavne dobra cena, takze odporucam, mas to o polku lacnejsie ako v pripade Zagg.
    http://www.superfolie.sk/

    #294659
    MooDy
    Účastník (Participant)

    Dufam, ze si casom zaobstaras folie aj na bocne strany, zaslepku na dock konektor a vypchavku do audio vystupu, inak to telefon naozaj nevydrzi.

    Teraz vazne, preco citis potrebu oblepit si zariadenie zo skla/kovu kusom plastu?

    #294664
    Michal1337
    Účastník (Participant)

    Zachovat stav zariadenia ked ho bude chciet predat tu na macblogu? :)
    Inak k tomu ZAGG ja som si 2x objednal foliu a 2x prisla vadna folia to ale neznamena ze to zla firma, ale ze ja mam smolu.

    #294668
    iUser
    Účastník (Participant)

    Ako pise jozef remen, na ip4s su ti folie na nic, u ip4 bola zadna strana z plastu, vtedy ano, ale na ip4s su oboje strany zo skla. bumper je hovadina, na to sa vykasli tiez.

    Ja som kupil http://www.chichifan.com/accessoires/iphone-hulle-g4 , iba pre pripad narazov, ked ho mam v taske. Pripadne ak by ti vypadol z vrecka na zem, je to urcite lepsie riesenie ako folia.

    Ale ak ta to neprejde, mam dobre skusenosti s belkin screen guard, mal som to na ip4 (neodlepovala sa, drzala).

    Ak foliu potom radsej matnu, ktora odraza odlesky, ma ju aj belkin, alebo private screen, ktora ma byt udajne nepriehladna pod urcitym zornym uhlom a zvedavci ti nevidia na screen, co uz mi pride ale trochu pritiahnute za usi a ci to naozaj funguje ?

    #294670
    raul
    Moderátor

    iuser: “”u ip4 bola zadna strana z plastu, ale na ip4s su oboje strany zo skla”” pokial viem, na oboch bolo sklo. Asi myslis 3g a 3gs.

    #294672
    iUser
    Účastník (Participant)

    raul: mne vtedy predajca povedal, ze zadna na ip4 je z plastu, tak som bol v tom, super, tak som uz vtedy kupoval zbytocne folie :) no nic, dik za info.

    #294676
    raul
    Moderátor

    ja som to teda nijako blizsie neskumal, radsej si to over na googli. Ale dal by som za to ruku do ohna, ze uz 4 ma zo skla obe strany. Ved si pamatam, ako kritici hovorili, ze to je strasne velky neprekonatelny problem :)

    #294840
    nwagner
    Účastník (Participant)

    myslim ze folie maju vyznam – hoc je sklo na iphone4 odolnejsie i tak nie je neposkriabatelne . Takze investicia do folie je na mieste.Folia neznehodnocuje dizajn a chrani – ak je kvalitna (nie cinske hluposti ;o)). a ked mobil predavate tak stale je lepsie ak je bez skrabancov …
    k Zagg Invisibleshield foliam iba par overenych info :
    – pri aplikacii pouzivate tekutinu- takze reakcia s overovacou nalepkou zatecenia je vysoko pravdepodobna (koniec zaruky). Mne sa to podarilo na HD2ke ;o(
    – rozmery nesedeli presne
    – po skoro roku zacala folia hnednut
    – pocul som aj o pripade ze mali problem s reklamovanim zariadenia na ktorom bola Zagg folia
    – ak vam telefon v servise vymenia za iny kus tak ste prisli o cca 15-20€ za foliu
    ja mam ExpertShield foliu a zatial max. spokojnost . Ma ju aj kamos (automechanik) 3 roky a telefon vyzera ako novy.

    #294844
    bloko
    Účastník (Participant)

    Neposkriabatelne sklo? Co toje? Poloz si iph na mramorovy stol a potiahni. Ten prach kt tam je ti hned ukaze ake neposkriabatelne je. A takych povrchov je vela. Ja mam kryt moshi, jeho vydohou je specialny material a v podstate v ciernom prevedeni na ciernom iph sa straca a folia je 3M. Tu samozrejme vobec nevidno. 3M je chemickom priemysle v podstate svetovy lider

    #295008
    Dano_C
    Účastník (Participant)

    Ja pre zmenu mám tento kryt: http://www.casecrown.com/iphone-4-4s/slash-glider/iphone-4-metallic-slash-glider-case

    V bielej farbe je ozaj velmi pekný, sedí perfektne, všetko dolieha. Je to pevný polykarbonát a vnútro krytu je vystlané semišom, ak by niekto chcel môžem nafotiť. A fólie chcem kvôli tomu, aby mi presne ten prach, čo tu spomínate nedoškiabal displej, ako sa mi to stalo na predchádzajúcom telefóne, že som šiel vyčistiť displej s originál handričkou na displeje, ale bola položená v izbe na stole a tak na ňu pochopitelne nasadal prach a keď som ňou prešiel po displeji, tak mi ho poškriabalo. Určite tie fólie nevydržia nejaké extrémy a pod., ale proti prachu a nejakým tým škrabancom určite pomôžu, ako mať len holý displej.

    Našiel som tieto, celkom fajn cena a sú tam 3+1:
    http://www.innocentstore.com/iphone/product=222&name=3+1_speck_shieldview_antiglare.html

    #295557
    neglosh
    Účastník (Participant)

    podla mna si kup na zaciatok nejaku z ebay za par centov a potom sa rozhodnes ci ano alebo nie.
    na ebayi som kupil ja za 20 centov a vyskusal a zatial sedi,prilieha a neodlepuje sa, casom sa ale mozno porozhliadnem po nieco inom.

    #295577
    nwagner
    Účastník (Participant)

    no ja som skusal lacne folie z Ciny ale kym to doslo trvalo cca 2-3tyzdne (dovtedy sa aj displej poskrabe ;o)).
    Navyse som ich po mesiaci menil (poskrabali sa ako cert) a nalepit bez bublin sa mi podarilo az pri tretej folii.
    Mne pride aj trochu zvratene nemat problem kupit mobil za stovky eur a potom koli setreniu flusnut na neho foliu za 50€centov – moj iphone4 mam rad a urcite si zasluzil nieco kvalitnejsie a cca 8€ za kvalitu mi prislo primerana cena …

    #295603
    neglosh
    Účastník (Participant)

    Ja som to nacrtol ako moznost ked chalan skusa ci chce alebo nechce foliu.a sám vidíš že aj ty si skúsil činu najprv:)

    #295618
    Laky
    Účastník (Participant)

    Moja skúsenosť s fóliami:
    Mám iPhone 4 a kúpil som si u nasšich predajcov za 20€ fóliu, ktorá sa do pol roka zničila aj napriek môjmu šetrnému zaobchádzaniu – začala sa odlepovať. Ďalšia vec ktorá mi vadila, bola nepresnosť jej výroby. Otvor na HB bol neprimerane veľký a mierne posunutý.
    Na ebay som si objednal dva páry v jednom balení za 0,79€ a po takmer roku mám stále jeden pár odložený. Fólie sú aj presnejšie vystrihnuté. S telefónom zaobchádzam rovnako.
    Ak chceš fóliu tak určite ju nekupuj za 20€.

    #295709
    iFiko
    Účastník (Participant)

    tiez som mal vzdy lacne folie a v pohode. teraz mam na iP4 tiez nejaky “smejd” a uz rok je tam a super. mal som aj foliu za 20€ ale rozdiel ziadny…

    #295711
    Andrej12
    Účastník (Participant)

    Dano_C: pouzival som InvisibleShield od ZAGG, vyborna folia, akurat ze ked si zabudnes obcas vo vrecku nieco, co ma vyssiu “lepivost”, je tam riziko ze si ju strhnes dole. ZAGG ma ale dozivotnu zaruku, staci vyplnit na ich stranke formular a za postovne ti poslu novy kus (staru foliu musis poslat naspat).
    Ja pouzivam na iP4 case Slice3 od Pinlo. Je ultratenky, v baleni sa nachadza aj 1ks folie na display. Okrem toho ze chrani zadnu stranu a boky telefonu mi pride aj vzhlad atraktivnejsi (pri matno-priehladnom type). Maju ho myslim v kazdej Apple predajni v BA.

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.