SATA

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    jáabko
    Účastník (Participant)

Mám otázku ohľadom SATA …

Keď si kupujem notebook pri ktorom je o HDD napísané SATA II, pôjdu mi na ňom keď dokúpim nejaký SSD ktorý bude SATA III? Ďakujem..

majdy
    Účastník (Participant)

jáabko, nenahnevaj sa, že nehovorím k téme, ale podľa toho čo tu denne čítam tvoje témy, mám pocit, že ty si neustáe potrebuješ niečo skladať a customizovať. To sa na Macu proste nerobí, len kúpiš v základe čo potrebuješ a používaš, to je filozofia Apple a vždy bola, jednuduché používanie, bez toho aby si sa o niečo staral. A to vidno aj pri tom, ako je dnes v MBA a MBP wiht Retina všetko napevno na doske a takmer nič nevymeníš.

MacBooky sa necustomizujú (i keď aj ja som menil RAM áno a plánujem časom disk, ty sa ale pýtaš na každý detail, ako napríklad téma o výmene grafickej karty a podobne) proste len kúpiš a keď je starý o dva, tri, štyri roky vymeníš za nový. Ešte raz, ak sa chceš hrať nechoď k Apple a ak chceš ísť, snaž sa pochopiť filozofiu, lebo až potom tu budú témy, ojojóój, kým OS X pochopíš. A navyše OS X je prispôsobený na ten HW, ktorý používajú, preto sa občas objavujú problémy pri prechode na nový systém, že niečo nefunguje presne ako by malo, keď máš zmenený HW.

BTW: odkiaľ presne si?

jáabko
    Účastník (Participant)

K čomu to potrebujete vedieť?

Ja sa pýtam prostú otázku , znamená to že to mením? ;-)

Poprosím kto vie odpoveď, nech odpovie.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

samozrejme ze to pojde. Akurat len na rychlosti SATA II, ak je taka zbernica na doske

majdy
    Účastník (Participant)

Len pre zaujímavosť, pretože tiež pochádzam z okolia, ktoré si popisoval v téme, kde chceš kúpiť Mac a málokedy sa tu objaví niekto z južného slovenska :)

jáabko
    Účastník (Participant)

Lučenec…

majdy
    Účastník (Participant)

Tak to sme z rovnakého mesta :D Ak by si náhodou potreboval v budúcnosti s niečim pomôcť (samozrejme čo sa týka OS X alebo Macu), rád ti pomôžem :)

magero
    Účastník (Participant)

Vsetko sa da vygooglit, len netreba byt lenivy

jáabko
    Účastník (Participant)

Ďakujem ze som sa dočkal odpovede

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.