Samovolne vypinanie iPhone

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Samovolne vypinanie iPhone

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #74147
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    Uz sa mi to stalo druhy krat. iPhone sa vypne sam od seba resp. minule pri spusteni hry a dnes len tak bez nicoho len ho mam v ruke a krazu cierna obrazovka kolecko a konec…. a naspat sa nechce zapnut resp zapne sa nabehne jablcko asi 2 minuty iba jablcko potom cez jablcko kolecko a anic……. Mam tam 4.2.1 Tethered Jailbreak no po vypnuti musim nabootovat telefon cez Redsnow inak ho nezapnem. Nedokaze sa mi ani zapnut do UnJailbreaknuteho stavu. je to iPhone3GS 4.2.1 Newbootroom. nemate niekto tento problem .?

    #242145
    Rudes_ZH
    Účastník (Participant)

    Neviem ci je to to iste ale ja som mal rovnaky problem s HTC ,samovolne sa vypinal a nesiel zapnut…..Nervy som z toho mal tak som to dal na reklamaciu a vymenili dosku(logic board)……ak ho nemas v zaruke tak nwm no……moj osobny nazor je ten ze ani v tom htc servise nezistili ze som tam nahraval piratsky SW…..takze ak to mas v zaruke urcite by som to neriesil a siel k operatorovi/predajcovi a dal reklamovat….a ak nemas skus sa popytat ostatnych no ja osobne by som sa popozeral po novom logicu…..

    #242148
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    Napriklad ked som mal Jailbreaknutu 4.1 tak mi to neurobilo ani raz problemi nastali po 4.2.1

    #242149
    Rudes_ZH
    Účastník (Participant)

    no mne sa to stalo ked som pripol na wifi a checklo mi to sw aku mam verziu….cize prislo na to ze to nieje original a posralo sa to….

    #242150
    AppleTom
    Účastník (Participant)

    no ja som mal rovnaku chybu s iPodom touch,do kt. som si nainstaloval cydiu a potom mi robylo presne toto iste…tu je link kde som tento problem rozoberal na inej stranke,postupuj podla toho co tam pisu a iphone ti pojde.
    http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=27&t=32110

    #242152
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    No ja ho zapnut viem ale len cez redsnow a volbu: Boot tethered now…. co nieje moc prijemne ked sa mi to stane niekde kde nemam svoj komp alebo kde nemam moznost rychlo stiahnut redsnow a 4.2.1. soft- a nemam ani kabel..

    #242156
    AppleTom
    Účastník (Participant)

    chapem,ale aj ja som mal podobny problem,a ja si myslim ze by ti to mohlo pomct

    #242234
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    No len vies nechce sa mi zrovna dva krat prist o vsetko co bolo v tom telefone SMS obrazky a spol. no ajtak diky.. mozno ho dam len vyreklamovat dostanem novy a hotovo.. ajtak mam puknuty kryt pri konektore…

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.