Safari

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    najmes
    Účastník (Participant)

Prosim oradu ako predstaviť Safari aby som mal okna v jednom viac okienka neviem to vysvetlit´´a ešte je možné mat navigáciu v iPad 2 3G ´´´´a ešte je možné prehrať v pošte excell ´´dakujem Vám

igino
    Účastník (Participant)

1. nevies vysvetlit, ale v skutocnosti to ani nepotrebujes. Je vsak v Safari moznost kliknut na Top sites (pod adresnym riadkom taka ikonka sachovnice 4×3) a zobrazia sa ti viacere stranky s nahladmi a tam si klikes ktoru chces nacitat
    2. je to mozne. V iTunes Store si kup nejaku navigaciu a hotovo. Aj ked neviem, kam si na celne sklo das iPad.
    Je tu zopar tem, kde preberame navigacie. Nazorov a rad je viacero. Poctivo si to preluskaj/precitaj a rozhodni sa. Niekedy su navigacie v akciovych cenach. Ja som kupil napr. Sygic celu Europu za €29.90
    3. excelovske tabulky ti aj bez nainstalovaneho MS office v pohode otvori aj vstavany Preview. Urcite vsak budes chciet tieto subory nielen zobrazit, ale aj upravovat. Mas viacero moznosti. Ak si student, alebo to chces len na take to domace pouzivanie, kup si MS office 2011 for MAC Home and Student edition. Nie je draha. A ak nepracujes s nejakymi sialene rozsiahlymi tabulkami s kopou vzorcov a funkcii, tak ti celkom dobru sluzbu spravi aj Applacky iWork, ktory obsahuje tabulkovy procesor Numbers. Ak vsak svoje subory (myslim excelovske) budes zdielat s ludmi na Windows, tak chod radsej do MS Office 2011, usetris si nervy. Nie ze by Numbers nevedeli exportovat do XLS. suboru, to v pohode zvlada (dokonca aj do PDF), ale moze sa stat, ze minimalne zobrazenie(rozlozenie v ramci tabulky nebude take iste ako u teba na Macu.

najmes
    Účastník (Participant)

Zdravím ťa dik ale ja tam ten top site nemám ´´´normalne v Mac book to je

vlado_bb
    Účastník (Participant)

Safari -> Preferences -> General -> New tabs open with: … tak tam si daj Top Sites

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.