safari

Domov Diskusné Fóra Nezaradené safari

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    akiba
    Účastník (Participant)

zdravim ,vcera som si stiahol maverick,vyzera super okrem safari,nepaci sa mi top sites, je šedej farby.Neda sa zmenit farbu ?napriklad na ciernu alebo modru,dakujem.

shadower
    Účastník (Participant)

mne na mavericku obcas zamrznu gesta …aj mozilla …a niesom jediny

thesilentman
    Účastník (Participant)

Tiež so naštvaný na tú farbu a aj na zmenu tvarov náhľadov, tie zaoblené boli podstatne krajšie, nechápem, prečo mali potrebu toto meniť, pôsobí to ako zmena za každú cenu, len nech je v novej verzii niečo inak. Každopádne čítal som zahraničné diskusie a vraj to zmeniť nejde. Minimálne nie nejak jednoducho, bez zásahu do systému. A taktiež mi v safari chýba história s náhľadmi, zvykol som si ju používať a nová verzia je značně nepraktická, aj keď chápem, že to zrejme žralo veľa výkonu…škoda.

6205
    Účastník (Participant)

Radsej by som rad vedel ako uplne zlikvidovat ten nezmysel Top Sites. Da sa nejako odstranit tlacitko z listy zaloziek? V Safari 6 to bolo v nastaveniach, tu to nie je..

thesilentman
    Účastník (Participant)

Ktore tlacitko mas na mysli? To plusko? Da sa nastavit, aby si pri otvoreni novej zalozky nemal topsites, ale homepage, cistu stranku atd.

6205
    Účastník (Participant)

TopSites tlacitko na paneli zaloziek slo v Safari 6 uplne odstranit a vypnut TopSites..

http://oi43.tinypic.com/rk7na0.jpg

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.