Safari 3

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    pytykn
    Účastník (Participant)

Nazdar
    Mám nainštalovanú Safari 4 final verziu a už som stratil na nu nervy veľa stránok mi nechce načítať a vôbec sa mi nepáči. Chvíľu som použival aj Operu 10 beta verziu ale ta my už vôbec nevyhovuje.Chcel som si naspäť nainštalovať Safari 3, ale neviem nikde nájsť link na stiahuntie. Všade je Safari 4 alebo nejaké staré članky o Safari 3. Bol by som rád keby ste mi ukazali kde mám stiahnuť Safari 3

renad
    Účastník (Participant)

z inštalačného DVD cez program „pacifist“ vybať Safari – nainštalovať a potom upgrade tu:
    http://www.apple.com/downloads/macosx/apple/application_updates/safari323forleopard.html

pytykn
    Účastník (Participant)

Kde na inštalačnom DVD nájdem program „pacifist“ Je tam iba možnosť nainštalovať OS X alebo Install Bundled Software

Jod
    Účastník (Participant)

Toto? http://www.macupdate.com/info.php/id/6812
    (Na inštalačnom DVD je Safari, nie pacifist ;)

pytykn
    Účastník (Participant)

No tak teraz mam nainštalovať ten Bundled sofware ?? Nevymaže mi všetky data ktoré mám v programoch uložene??

dex
    Účastník (Participant)

OK, ale nechápem tvoj problém. U mňa funguje absolútne perfektne. Safari 4 o.i. zvláda najlepšie web štandardy. Som veľmi spokojný aj s rýchlosťou, viditeľne a značne zrýchlil. Jediný drobný problémik je to, že pomerne často roztáča HDD. Inak je to špička. Aké stránky ti napr. nefungujú?

pytykn
    Účastník (Participant)

Napríklad ani raz mi neotvorilo facebook, apple.com a načítava stránky pomaly oproti Opere aspoň sa mi to zdá.

Akyno
    Účastník (Participant)

Zdravim,
    prave som zistil ze sa nedokazem v safari 4 prihlasit na strankach csfd.cz – mate niekto podobny problem???? Co s tym? Vo firexoxe je to v pohode…

dex
    Účastník (Participant)

Teda, ja sa nestačím čudovať. Fakt nemám problém s níčím, skôr si myslím, že ak nejaký problém je, tak skôr dočasný na serveri. Na vašom mieste by som dal Safari 4 ešte šancu a ak ani do 3 dní nepresvedčí… ;)

tomasno1
    Účastník (Participant)

mne takisto malo kedy ide apple.com resp. na facebooku nevidno fotky, niektore stranky idu az po Refresh…

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.