Safari

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Lukkas
    Účastník

Ahojte,
    mam taky problem, „mrzne“ mi safari, proste nacitava niekedy dlhsie pri obycajnom prekliknuti a uz mi to lezie na nervy, clovek si chce rychlo nieco pozriet a nemoze lebo mu safari „zatuhne“ a mozem sa akurat tak postavit na hlavu. Nemam ziadne moduly nainstalovane, okrem shitneho flashu.

Any idea?

eraserv6
    Účastník

S tym nic nenarobis, Safari to robieva casto. Daj si k nemu este nejaky sekundarny prehliadac, ja pozivam firefox.

mcgiany
    Účastník

v poslednej dobe ma tiez casto sral beach ball najme po poslednom update safari. Nahradil som ho firefoxom a sviznost nemozno porovnat. Dokonca aj system je sviznejsi. Nerozumiem co tomu safari porobili.

Xavier
    Účastník

Máte pravdu. Posledný update Safari priniesol opäť mrznutie (v 10.6 aj 10.7). Možno by som to doplnil aj radou chýb, ktoré sa objavia po vypnutí Private Browsingu. Zbytočne budeme lamentovať. Musíme čakať na update, ktorý tieto chyby vyrieši a narobí, ako vždy, nové. :)

Macker2
    Účastník

tak isto mam ten pocit aj ked safari som pouzival iba na browsing a zabavu ale toto mrznutie som zacal sledovat aj pred nedavnym updatom safari … na pracu pouzivam chrome alebo ff

jigga1411
    Účastník

Ja zase badam ze updtae na safari 5.1 ked sa prepinam medzi dlazdicovym prehladom najpouzivanejsich stranok a zalozkou konretnej stranky tak sa mi na 1/4 sekundy zobrazi taka divna obrazovka ale len v safari. Funkcnost to nijako neiovplyvnuje no nevyzera to dobre. Safari verziu predtym mi to nerobilo.. ma niekto podobne skusenosti.?

Lukkas
    Účastník

No presiel som tiez na FF … je to neporovnanetlne … „zerie“ o 50% menej ram… stabilnejsie bez padania. Uvidime co novy update vyriesi. zatial ostavam ako doposial pri FF.

Este taka otazka vo Win sa dalo pekne taby schovat do listy na vrchu da sa to aj v Mace?

mcgiany
    Účastník

jedna vec mi na Firefoxe oproti Safari chyba a to je vyhladavanie textu na stranke s accent insensitive. Teda ked napisem do vyhladavania (CMD+F) napriklad pismeno „c“, tak berie do uvahy v texte aj pismeno „č“. Je to dost uzitocne lebo nemusim davat pozor na diakritiku. Neda sa to nejak nastavit?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.