Rychlost 3G na iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Rychlost 3G na iPhone 4

• Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 15 rokmi od raul.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    MooDy
    Účastník

Zdravím,
    zaujímalo by ma aké rýchlosti dosahujete reálne s iPhone 4 v 3G sieti.
    Ja bývam v Michalovciach, a aj napriek všetkým marketingovým ťahom orange dosahujem len ťažko 400kbit/s (takéto hodnoty mi namerajú všetky speedmetre na webe). Ak by to pomohlo, tak mám „paušál snov“ v Orange, s predplateným 1GB OW balíkom.

Otec si dnes kúpil Dell Streak mini, s jeho 3g dátovou kartou dosahuje na speedmetroch cca 2Mbit/s.

Je možné, že iPhone nejak obmedzuje rýchlosti v 3g sieti?

karci
    Účastník

rychlost zavisi od roznych faktorov: dialka od vysielaca signalu, cas (v noci mi ide vzdy kusok rychlejsie), atd.. ale v noci sa mi podarilo namerat uz aj skoro 3 Mbit na ip4

MooDy
    Účastník

mne ide hlavne o to, že nejak nechápem ten rozdiel. Udávaných 3,6Mbps a mojich 350-400kbps..je to dosť skok. Neviem kde je tu pri MI najbližší vysielač, ale zdá sa mi to dosť.

mrzo
    Účastník

Meral som len raz – down 366kB/s (2,86Mbit/s), up 37kB/s – merane na okraji 3G pokrytia pri Ziline, nie zrovna idealne podmienky… Orange…

MooDy
    Účastník

tak už som to vyriešil..mal som priradenú súkromnú IP adresu, a teda prístupový bod vip.internet.

Po zmazaní tohoto profilu mi okamžite stúpol download na 3,3Mbps.

Vďaka Orange za „VIP“ internet.

raul
    Moderátor

sranda :D

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.