Rýchle vybíjanie baterky so zdravím 91%

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Rýchle vybíjanie baterky so zdravím 91%

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #548606
    AndreAh
    Účastník (Participant)

    Ahojte, v posledných dňoch sa mi strašne rýchlo vybíja telefón (iphone 6). Pred spaním ho nabijem na 100% a ráno ho nájdem s 30%, pričom mám všetko cez noc povypínané. Ak na ňom niečo robím vydrží mi tak dve hodiny. Začalo sa to diať zo dňa na deň. Zdravie batérie mi ukazuje na 91%, baterka bola pred rokom menená. Asi pred dvomi týždňami sa mi však prepálil kábel pri nabíjaní…mohlo by to mať s tým niečo spoločné? Neviem teda či má zmysel vymeniť baterku za novú alebo ho mám dať do opravy?
    Vďaka za rady :)

    #548620
    Peter_H
    Účastník (Participant)

    Jedna otazka. Kabel a adapter bol original resp. certifikovany applom?

    #548636
    AndreAh
    Účastník (Participant)

    Áno kábel aj adaptér bol originál.

    #548788
    Peter_H
    Účastník (Participant)

    Ja som mal podobny problem na mojom starom 6S. Odniesol som ho na diagnostiku do certifikovaneho servisu a povedali mi ze je to bezny problem na 6-6S a je to problem na doske. Na tvojom mieste by som ho odniesol na diagnostiku… bude to stat cca 20 EUR. Ak sa potvrdi chyba na doske oprava nema z financnej stranky zmysel.

    #556190
    JozefVetersek
    Účastník (Participant)

    Problém je s nabíjačkou, je lepšie kontaktovať odborníka čo najskôr.

    #556339
    TDK
    Účastník (Participant)

    Jedine ako sa to da spravne zistit je, ze si zmerias odber stavy telefonu pocas standby modu. Podobny postup ako ked sa zistuje, co ti cez noc vymlati baterku v aute.
    Podla toho vies ci je vada v telefone, v baterke atd.. lenze to ti asi nespravy len tak hocikto..kup novu baterku, pouzi inu nabijacku…skus.. mozno ti predali nejaku zlu baterku predtym..

    #556677
    JozefVetersek
    Účastník (Participant)

    Mal som rovnaký problém – zvlášť keď som hral hry, netrvalo to dlhšie ako 30-40 minút a zrazu zostalo len 15% batérie. Je dobré vedieť, že každá aplikácia má inú úroveň spotreby energie a niektoré z nich majú na tento účel ľahšiu verziu – predĺženie životnosti batérie. Aplikáciu používam na vytváranie online športových predpovedí, o ktorých som čítal veľa dôležitých detailov v globusbet.com/sk a som veľmi spokojný s výkonom môjho iPhone. Určite to nie je také ťažké a funguje to skvele. Nie je problém vyskúšať si diagnostiku alebo kúpiť novú batériu, ale najdôležitejším faktorom sú aplikácie, ktoré denne používate.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.