- Toto téma obsahuje 23 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 years, 2 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Rozsypany display Iphone 5
Aj som zabudol dodat ze displaj z ebay dorazil, elementy z povodneho na novy premiestnil, zapol a asi takto nejak to vyzera…
1.)Hned prve co som si vsimol je prilis studeny odtien bielej, teda cely displej ma velmi studene podanie
2.)Farby su OK, tazko im nieco vytknut.
3.)Spodne rohy a oba kraje displeja maju mierne iny jas ako zbytok plochy ale to je hodnotene velmi prisnym okom. Beznym pouzivatelom takmer nepostrehnutelne
4.)Zmena jasu pri naklone telefonu je vacsia ako pri originale
Co z toho vyplyva? Davajte bacha na svoje iphony aby vam nepadali z ruk pretoze origo displej sa tazko zhana a je drahsi, inak budete na kopii dennodenne hladat len chyby.
iTuxx: Mam v plane skompletizovat ten svoj rozbity vymenou skla, snad mozno pouzijem aj UV lepidlo.
Ak by som to zmrvil, zoberem ten tvoj displej ak ho este mas
Prípadne sa pri rozbití displeja neponáhľať ihneď na Ebay, ale počkať chvíľu na MacBlog fóre, či sa niekto nenájde, kto predáva originál :)
jasne, mam ho este. A mam aj jeden neorig, ale nie je vidiet rozdiel, patri medzi tie AAAckove co sa origom podobaju najviac.
S tym lepidlom ti ani neodporucam sa prdkat, len sa narobis a pochybujem ze to bude vyzerat podla tvojich predstav :-)