Rozdelenie iTunes uctu od iCloudu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Rozdelenie iTunes uctu od iCloudu

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #84829
    rackom
    Účastník (Participant)

    Caute, mam taky problem. Mam doma viac iOS zariadeni, ktore pouzivaju aj ini ludia v domacnosti ako ja. Na vsetkych som prihlaseny ja s mojim Apple ID. Ked vysla iOS 5 tak som si vytvoril me.com ucet a naviazal som ho na ten predosly. Problem je v tom ze chcem okrem svojho telefonu pouzivat moj ucet len na aplikacie. Da sa to nejako rozdelit, aby som mal rozne hesla do iCloudu (maily, kalendare a pod) a zakupene aplikacie?

    #306107
    madaraszko
    Účastník (Participant)

    Da sa to rozdelit, ja to mam tiez tak ze mam 2 apple zariadenia a maju spolocny app store ucet ale nie icloud. Jednoducho v nastaveniach iphone- store vyplnis apple id a v icloud nevyplnis nic alebo das ine prihlasovacie udaje.

    #306194
    rackom
    Účastník (Participant)

    Jasne to chapem, ale teraz ako AppleID mozem pouzivat oba emaily aj me.com aj ten druhy … ide mi o to, aby sa nedal pouzivat na nakup aplikacii ten me.com a ten druhy aby nesluzil na prihlasovanie do http://www.icloud.com Problem je v tom ze si neviem nezavisle zmenit hesla na tychto uctoch, lebo v sucasnosti sa to javi ako jeden. Da sa s tym nieco robit?

    #306203
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Vyrobit si novy/separatni icloud ucet je jedine reseni.

    #306318
    rackom
    Účastník (Participant)

    To mi uz napadlo, len problem je ze ten iCLoud ucet co mam je s mojim menom a dobre sa pamata … ak vytvara aliasy rovnako ako google tak si normalny mail uz nezaregistrujem

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.