reviews v app store

Domov Diskusné Fóra Ostatné reviews v app store

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #58702
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    Zdravim, tak ma to teraz napadlo. Pozeram v iTunes na app store , a vidim ze ziadna alebo malo ktora aplikacia tam ma review, tak ma napadlo, ci to tie komentare nema kazdy stat svoje tam(?). A ak ano, tak potom vpodstate mozme pisat tie komentare po slovensky. Pisem to preto,lebo niekto(slovak) tam napisat komentar po anglicky a zase dalsi clovek po slovensky noramlne, a nejako velmi pofiderne malo ich tam je. No cize vie niekto odpovd na otazku ?

    #131293
    Delfor
    Účastník (Participant)

    neviem to urcite ale je dost mozne ze to tak funguje. v UK app store su len komentare od ludi z UK. skus si zmenit v itunes store krajinu na UK a pozri si potom app store….neviem ci ta neposle do kelu s tym ze mozes opuzivat len SR store. ak hej tak si daj adresu na nejaku v UK (napr. 150-152 Newport road, CF24 1DJ, Cardiff)

    skusil by som to aj ja…len momentalne som na SR len cez roaming cize data by boli dost drahe..a wifi nemam po ruke…(to len keby niekto mudroval preco to neskusim aj sam)

    #131316
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    no tak to asi bude pravda potom..

    #131825
    bawy
    Moderátor

    Mozem sa opytat ako platite v appstore ??? mne nezobralo ani jednu z asi 6tich kreditiek/embosovanych/debetnych… to fakt si nemozem z appstore nic kupit :( ? alebo je neaky sposob ?

    #131842
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    embosovaná môže byť aj kreditná aj debetná… embosovaná je použiteľná mechanicky, debetná viazaná na účet a kreditná na “virtuálny” účet… na slovenskom app store Ti pôjde len kreditná karta.. ale keď máš normálnu Visa Classic (asi nie electron) tak tá Ti na slovenskom nepôjde, no pôjde na poľskom… normálne si to zaregistruj so všetkým na poľskom store a môžeš nakupovať.. ináč téma ohľadom slovenskej registrácie tu už je

    #131845
    bawy
    Moderátor

    jasne, do kariet sa celkom rozumiem, ked ich mam ;) nakoniec to platim paypalom a nieje problem. diks

    #131946
    bawy
    Moderátor

    takze nakoniec to predsa len problem je aj paypal mi vyskoci ze konto mam z out of US… ach ty vole clovek si chce nieco legalne kuúpit tak aby neviem co robil… vie mi niekto helpnut ?

    #133194
    loky1973
    Účastník (Participant)

    Zdravim ked stahujem aplikacie z app store tak to pyta stale nejake meno a heslo neviete kde ho najdem?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.