Restore Iphonu4. chyba 1013

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Restore Iphonu4. chyba 1013

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    mikopedro
    Účastník

Iphone 4 , 4.2.1, bez Jailbreaku, chcem urobit restore (navrat k tovarenskym nastaveniam), ale stale mi vypisuje tuto chybu
    http://dl.dropbox.com/u/111474/Sn%C3%ADmok%20obrazovky%202011-02-04%20na%2013.07.25.JPG

Nechápem kde je problem. Vie niekto poradit, lebo telefon mi ostal uz len v restore mode.

petokiso
    Účastník

stiahni tiny umbrella a daj exit from recovery

eFkoOo
    Účastník

pripadne ho daj do DFU mode a restorni

mikopedro
    Účastník

Skusal som, ale stale pri bootovani naskoci do restore modu. Dam restore, vsetko prebieha ako ma no pri verifikacii Iphonu vyhodi tu hlasku. Uz som skusal aj cez tinyUmrella s SHH zalohou ale nic. Dnes som chcel urobit jailbreak cez Greenpois0n, ale kedze jailbreak neprebehol tak som dal restornut aby som mal povodne nastavenia, no ale nejde to

mikopedro
    Účastník

tak to je na porazku toto. Vie mi niekto vysvetlit v com moze byt problem? Tu chybu vyhadzuje stale pri restore v casti RESTORING FIRMWARE. iPhone je neblokovany kupeny v Orange.

Crossman
    Účastník

Skús spraviť restore na úplne inom počítači… mal som podobný problém a jedine to mi pomohlo…

rre
    Účastník

Mozem potvrdit co hovori Crossman. Takisto aj mne presne pri chybe 1013 pomohlo restornut cez iny comp.

mikopedro
    Účastník

Dik za radu. Macbook som nabootoval z externeho HDD a uz to slo ako ma.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.