Reklamacia iPhone – Orange

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Reklamacia iPhone – Orange

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
    Príspevky
  • #61102
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Ahoj,
    na svojom novom iPhone z Orange som nasiel 5 vadnych bodov na LCD, bateria takisto nedrzi nabitie a nabija sa aj 5 hodin. V porovnani s mojim starsim iPhone 1st. gen. je jasne, ze je to vadny kus.

    Dal som ho preto reklamovat v Orange. Chcel by som sa opytat, kto ma skusenost s reklamaciou iPhone v Orange, ako rychlo to prebehlo a ci vymenili kus za kus – o pseudo opravu vazne nemam zaujem.

    Cital som tu 1 thread o reklamacii v Orange, ale chyba zaver xMana, ako to dopadlo.
    Vdaka za info.

    J.

    #147872
    Sysellz
    Účastník (Participant)

    Pokiaľ bude reklamácia uznaná, iPhone bude vymenený kus za kus. Avšak pozor, iPhone si skontroluj v predajni, pretože v Orange sa niekedy iPhony menia aj kus za kus napr. niekto vrátil iPhone v zákonom stanovenej lehote 7 dní, resp. reklamoval, pretože lcd mal “negative black”. Čiže môžeš kľudne dostať aj takýto kus. Z toho dôvodu si všetko skontroluj v predajni spolu s obchodníkom.

    #148412
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Takze, pre kazdeho kto bude reklamovat iPhone:
    iPhone 3G som pred reklamaciou restoroval cez DFU mod z jailbreaku na cistucku verziu.
    Reklamovany v pondelok na predajnom mieste.

    Vo stvrtok prisla SMS sprava z Orange, ze si mozem telefon vyzdvihnut na predajni. Prebehla vymena kus za kus, zo servisu poslali novy kus (iba samotny iPhone, krabica + prislusenstvo vam ostava) vo folii a ochrannom plastovom obale (ktory si nechava predajca).

    To je vsetko – ziadne komlikacie, vymena rychla. Na strankach ppi-etc.sk je mozne podla IMEI cisla telefonu sledovat stav vybavenia reklamacie. Ziadne zdetekovani jailbreaku neprebehlo – je to proste nemozne, ako vzdy a vsade tvrdim.

    #148423
    bawy
    Moderátor

    Vau, konečne sa ukázalo v praxy ako to je…vďaka za príspevok

    #148427
    raul
    Moderátor

    THX :)

    #148428
    fifuk
    Účastník (Participant)

    mozno sa konecne odhodlam aj ja na jailbreak :)))

    #155426
    alien682
    Účastník (Participant)

    Ja som tiez nasiel mrtvy pixel na mojom iphone. Ale az teraz po case . telefon som kupoval asi niekedy v septembri minuleho roka tiez v orange. Telefon sa chystam reklamovat

    // raul: no ja tiez mam len jeden mrtvy pixel . Chystam sa ist do orange , tak potom napisem ako to dopadlo…

    #155427
    raul
    Moderátor

    Neviete kolko musi byt na iPhone vadnych pixelov na reklamaciu?? thx

    Kamos ma jeden, ale tak pekne v strede… :) orange

    #155429
    macblogger
    Účastník (Participant)

    raul: ak by tvojmu kamosovi povedali ze musia byt minimalne 2 vadne pixely tak by ma ten jeden v strede NEUVERITELNE SR@L :)

    #155513
    stranger
    Účastník (Participant)

    Skus tuto aplikaciu. Mozno pomoze….

    http://www.apple.com/webapps/utilities/stuckpixelfix.html

    #157288
    lukiboy
    Účastník (Participant)

    Pridávam svoju skusenost, no u T-mobile-u. iPhone white 16 GB, dva mrtve pixely od zaciatku. Po 4 mesiacoch sa rozhodli dve pixely obcas zapat, obcas nie a 2 svietili neustale. Spolu 6 vadnych bodov urcenych na reklamaciu. Do tyzdna zreklamovany, kus za kus. iMeee:)

    #162866
    goromir
    Účastník (Participant)

    Ja som reklamoval 1 vadny pixel a vymena bola kus za kus ALE… neskor som reklamoval este 3x a naposledy zamrzol tak ako pri predoslej reklamacii. Vtedy mi urobili restore MT ale teraz mi uz nasli na MT skrabance, ktore tam boli samozrejme aj pred tym a napisali, ze nesplnam podmienky zaruky. Ked mi ho vratili zase ide bezchybne az doteraz. Stale sa vyhovaraju na servis a tak idem podat zalobu, kedze pre SOI to nie je zaujimave. Neviete nahodou, ci mi ho PPI-ETC mozu diagnostikovat aj skuromne? Alebo si ho mozem dat pozriet aj inym? Ak ano komu? Chcem mat nejaky papier o tom co tomu telefonu skutocne je, pretoze nic konkretne mi nenapisali. Zaujimave je, ze v reklamacnom konani bolo napisane o moznosti zakupenia chybnej suciastky mimo zarucnej opravy. Neviem co chceli vymenit ked iPhone funguje ale tusim…

    #378751
    Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

    Ahojte, nemáte nejakú nedávnu skúsenosť s reklamáciou iPhonu (resp. akéhokoľvek mobilu) v Orange? Ide mi o to, či Orange ešte stále robí “problémy” kvôli tomu, že dané zariadenie reklamuje iná osoba než tá, ktorá ho pôvodne kupovala. Ďakujem.

    #409285
    dehu
    Účastník (Participant)

    Ahojte. Mám iphone 5 kupovala som ho v bazare bol používaný 2 mesiace. Ja ho používam už 8 mesiacov. Odfotila som fotku, a v strede fotky sa objavil čierny fľak. Všimla som si že objektív mám dosť zaprášený a robí to jedna špinka. Doteraz som s ním nemala žiadny problém. Nerozumiem ako sa tam ten prah dostal. Čo poznám ľudí nikto objektív nemá zaprášený. Chcem sa spýtať či mi to zreklamujú. Či mi vrátia peniaze,alebo mi dajú nový, alebo mi to len vyčistia. Ďakujem.

    #409289
    P1x3L61
    Účastník (Participant)

    dehu: Určite to je dôvod na reklamáciu, ale či ti ho vymenia alebo vyčistia, neviem

    #409292
    ????
    Účastník (Participant)

    len ci je ten zadny kryt original … na cinskych lacnych krytoch sa zvykli sklicka pred kamerou dost lahko poskriabat

    #409305
    marostrepan1
    Účastník (Participant)

    Dehu neviem či je to aj tvoj prípad ale kamarát sa stretol s podobným problémom činná videu či na fotke v strede mal tak isto maly čierne fliačik lenže objektív nemal zaprášený bola to nie aká chyba v objektive telefón mu zreklamovali kus za kus v Orange .

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.