reklamacia iphone 4 /kupeny UK

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes reklamacia iphone 4 /kupeny UK

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Xfire
    Účastník

chcem sa spytat , ked mam kupeny iphone z appstore v UK a chcem ho reklamovat na slovensku je to mozne? pokial viem tak je rocna celosvetova zaruka.. je to pravda? viete mi poradit kde v BA je servisne stredisko? ido o to ze sa mi v tel pokazil ON/OFF button :(

sleepwalk3r
    Účastník

CCC je jediny servis (pokila sa nieco nezmenilo) kde sa daju reklamovat iPhone kupovane v zahranici.

Xfire
    Účastník

kokos ako dobra blbost.. apple ze vraj ma servisne volno par mesiacov to mi v ccc povedali… ako no comment… takze neopravuju… mzone orpavuje ale porazucne takze sa plati za to :/

mrzo
    Účastník

Servisne volno? To je co za blby vymysel?

raul
    Moderátor

Predajca musi podla zakona SR zabezpecit servis vyrobku v obdobi 2 rokov, ak je reklamacia uznana. Ziadne prazdniny by ma vobec nezaujimali.

suley
    Účastník

kupeny v UK

raul
    Moderátor

aha, sorry, prehlaidol som to. V tom pripade neviem :D

Xfire
    Účastník

tak dopadol som na vybornu…

zacnem odzaciatku…

-pokazil sa mi on/off button, zobral som ho do ccc bo oni opravuju ci maju na starosti tel kupeny v UK(IP4)
    – v ccc mi povedali ze technicky servis ma prestavku par mesiacov a nevedia kedy mi to mozu opravit…
    – tak som ho zobral na pozarucnu opravu do mzonu.. tam zarucne nerobia .. skoda.. tak som si to musel zaplatit…
    – on off button mi opravili potom som dosiel domov a co som zistil ze nejde proximity sensor =D, no na tom kabli je aj sensor takze tak… tak mi povedali ze to nejde opravit bo su to nove revizie kablov..
    – tak som tel poslal naspat do UK k rodine ktora to zobrala do appstoru v londyne na reggen streete…
    – tam znymi ktory to zobral popisal vadu.. zenska v stori povedala ze to bude oprava na dlho ze maju toho vela…cca mesiac.. tak sa spytalo RMA.. zenska sa spytala na meno na fakture ze odkial je, bo znami sa vydaval za mna… a on povedal ze zo svk a zenska sa ozvala ja som ceska =D… haha najlepsie bude teraz .. tak ked ste slovak vam dam rovno novy telefon heheheh :P

takze zaujimava prihoda nakoniec :)))

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.