Reinštalácia Mac Os X (Snow Leopard) aj s Windowsom 7

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Reinštalácia Mac Os X (Snow Leopard) aj s Windowsom 7

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    BranoV.
    Účastník

Zdravím, som tu nový , nikde som sa nedočítal nič o mojom probléme, ani v tej topic o reinstalaci Snow leoparda. Som student(asi ako vela ludi tu) a na skolu potrebujem aj Windows ale hlavne používam Snow Leopard. Vsetko mám asi na ročnom MBP. Ja sa moc do počitačov nevyznám, tak hľadám pomoc.
    PROBLÉM 1: Môžem si preinštalovať Snow Leoparda, aby som ani trochu nerypnul do Windowsu? (teda aby som windows potom nemusel instalovat od znova)
    PROBLÉM 2: Koľko krát možem formátovať ten hard disk (priemerne som preinštalovával SL tak 2 krát do roka, či to formatovanie disku nemá nejaký negatívny vplyv na disk)
    ———————————————————————————–
    riešim toto kvoli tomu, lebo mi počítač začína častejšie a častejšie mrznúť, Safari sa vypne samo od seba, často my vypisuje, že flash plug-in sa dáko odpísal. Ja neviem čo s tým robiť. A ešte používam často Cinema 4D, a ten Photoshop, hry nehrávam, tak prosím nejako poradte. Dík

iMartin
    Účastník

1. ano, ak oznacis particiu na instalovanie, tak ostatne zostanu nedotknute (formatuj IBA tu particiu ktoru chces, nie cely disk!)
    2. formatovanie disku neskodi

BranoV.
    Účastník

Dakujem Velmi pekne, ospravedlnujem sa za moju neskoru reakciu.
    Po maturite sa do toho pustim a dam vediet ako to dopadlo.
    Dik

poper
    Účastník

s particiami nic nerob. ak mas dve (co si myslim ze mas) na jednej mac os a na druhej windows, tak iba sformatuj tu s mac os a preinstaluj

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.