Reinstal Leoparda

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Reinstal Leoparda

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #65390
    Sagittarius
    Účastník (Participant)

    Ahojte
    Mam otazku,na ktoru som nenasiel odpoved.Ak by som z nejakeho dovodu musel preinstalovat Leoparda tak ze vlozim DVD do mechaniky,restartnem maca,drzim klavesu C,a nabehne mi instalacka z DVD,dam formatovat disk,a instalovat os X.Cize uplne cista instalacia.
    A teraz moj problem,moje udaje co pisem pred spustenim systemu,ako meno,priezvisko,cislo,ulica atd.Nevadi ze to tam zadam opat,a odoslem do apple?Mozno blba otazka,chcel by som pocut nazor skusenejsich.
    Dakujem

    #179769
    tomasko7
    Účastník (Participant)

    nie…ak to instalujes na ten isty pocitac.

    #179774
    danocoys
    Účastník (Participant)

    nie.. neboj sa nebudes mat z toho ziaden problem.. sak je to tvoj OS.. doma mame MB a PB.. a nech mi nik netvrdi, ze ked si kupi Leoparda tak hned 2x aby si mohol nainstalovat na kazdy origos.. (teda mozno niekde do firmy hej ale na domace pouzitie to je podla mna uz dost.. ) :) Aj ked urcite to nie je legal..pokial nie je rodinna licencia.

    #179775
    Sagittarius
    Účastník (Participant)

    Instalujem to na ten isty pocitac,jasne.
    DVD co som mal aj s iMacom…
    Takze kludne to mozem urobit kolkokrat chcem?
    Som trosku novacik v tomto smere…

    #179780
    tomasko7
    Účastník (Participant)

    @ sagittarius: ved na to si to instalacne DVD k pocitacu dostal, registracne udaje mozes odosielat kolko len chces…licencne je to v poriadku

    danocoys, na situaciu ktoru popisujes su presne urcene rodinne licencie, ako vravis…do firiem su urcene skor serverove verzie OS…to ,ze si kupis krabicovu verziu OS s licenciou na jeden pocitac, pretoze je lacnejsia ako ta na pat a doma mas tri macy, je tvoj problem..samozrejme nik ta nenuti aby si sa zaregistroval, mozes si ten OS nainstalovat na akykolvek mac,kolko krat chces…je len na uzivatelovi ako sa k tomu postavi…

    #179785
    Sagittarius
    Účastník (Participant)

    @ tomasko: vdaka,sorry ze je to z mojej strany take neprofesionalne,ale potreboval som to vediet.Uz som opat o kusok mudrejsi :)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.