Recencia iMac 27″ or 21.5″

Domov Diskusné Fóra Ostatné Recencia iMac 27″ or 21.5″

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    probie
    Účastník (Participant)

Zdravim…

Chcel by som sa len opytat, ci sa planuje nejaka… Rad si tuna citam recenzie a na to dvadsatsedempalcove cudo by som sa rad pozrel :) Myslim, ako na clanok o nom ;)

Frankie
    Moderátor

Na zahraničných serveroch je recenzií strašne veľa. Napr. http://gizmodo.com/5388567/apple-imac-review-27-inches-and-less-chin

Ale nejaká slovenská by tiež nebola odveci :D

probie
    Účastník (Participant)

No ano, uz som ich vela precital.. Niezeby som nevedel po anglicky ale nejaky extra level niesom cize mi moze co to ujst alebo to mozem pochopit inac tym, ze som si zle prelozil :)

pepa007
    Účastník (Participant)

a co konrétně by vás zajímalo? mě třeba překvapilo, že se málokdy dostanu s vytížením procesoru přes 20% :-) což je příjemná změna proti MBA.

Frankie
    Moderátor

Mna by zaujímalo, či sa ku novým iMacom dodáva Magic Mouse a klávesnica. Predpokladám, že nie, ale na oficiálnej stránke apple.sk píše že Magic Mouse je súčasťou každého nového iMacu. Je to len chyba prekladu alebo sa myška naozaj dodáva? Ďakujem.

PET
    Účastník (Participant)

Ano je tam, klaves zial nie.Ak nevies po AN daj si to prelozit Googlom.

Frankie
    Moderátor

ok ďakujem :)

H1tM4nCoRp
    Účastník (Participant)

aj tak si myslim ze google nieje najlepsie riesenie pri preklade odborneho textu:)
    ale skusit to mozes…

pepa007
    Účastník (Participant)

potvrzuju, v ČR taky myš ano, klávesnice ne. to mi naštěstí nevadilo, protože potřebuju klávesnici s numerickým blokem a tu jsem už měl doma.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.