Real Racing 3

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 21 až 29 (z celkového počtu 29 )
  • Autor
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Asi tak.
    Po natlaceni savov z 1.2 do 1.1.2 cez iExplorer nejde RR spustit (nahraval to niekolo hodin, trochu dat).

Takze smula panove :(

bakosmi
    Účastník (Participant)

takze EA opat raz zabiuo

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Ostava len do nich bousit, vacsina ludi je nespokojna.
    Napr tu:
    https://c.getsatisfaction.com/firemonkeys/topics/update_real_racing_3

Prispejte aj vy, je to priamo forum podpory Firemonkeys

nickey
    Účastník (Participant)

dal som si tu namahu a hackol som to podla toho navodu, mam 1.2 verziu, save na iphone som si ulozil a nahral tam tie podla navodu, slape to uplne v pohode, mam vsetky preteky odomknute a vsetky auta full upgrade a zostalo tam stale cez 2mld rs a 2 mld coins… teda ten navod funguje ale motivacia ziadna ked vsetko vyhravam.

vraciam sa spat k svojim savom

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Po prehodeni 1.2 a stiahnuti dat opat z disku, tentoraz cez iFunBox (zdarma a lepsi nez iExplorer! – rychlejsi, aj ked GUI grc) vsetko ide ako ma.

Teda, ide ako ma v zmysle inak stupidneho spravania 1.2 :(

PS: To prasa… eh ine, data z disku a nie z iCloud som tahal preto, lebo som si ich omylom zmazal :)

NapheX
    Účastník (Participant)

noo mne fantomasova verzia RR nesla nahrat, pytalo to autorizaciu, a hru som od nervov vymazal :D mozno si nahram to odomknutie vsetkeho nech si vyskusam aspon tu zondu r :D ked som skusal nahrat do starsej jailbreaknutej verzie save tak mi to neslo ako ostatnym, takze no way.

fanthomas4
    Účastník (Participant)

NapheX, takže tá moja Ti nešla? Tak ju teda vymažem z DropBoxu

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Akonahle bude skaredo a ja sa nebudem valat niekde na luke alebo v krcme tak skusim podobnym sposobom cracknut svoj profil v Real Racingu, ci to neotvori vsetky auta (ale tak, aby PYTAL adekvatne prachy) a vsetky zavody. A takisto, aby som zrusil PR poziadavky, pretoze vacsina zavodov sa vobec neda potom urobit a nasledne prejst na dalsie. Akoze vyvalit 2 miliony za upgrady 1 auta, aby som mozno, snad teoreticky dosiahol dostatocne PR na zvysne zavody to nie…

bakosmi
    Účastník (Participant)

Ja som dobre zatrolloval kolegu, v jednom preteku na ubehnutu vzdialenost som miesto maximalnych 13km na 1. miesto najazdil 76km, samozrejme v poslednej sekunde ma zacali predbiehat auta zozadu a ja ich takze som prelomil a isiel potom v pohode dalej tych 76km pricom som stale dobiehal auta za mnou. Niekolkokrat ma musel vyhodit z Game Center aby to mohol dat :D

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 21 až 29 (z celkového počtu 29 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.