Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Real Racing 3
- Toto téma obsahuje 28 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 years, 11 months od
bakosmi.
-
AutorPríspevky
-
5. júla 2013 o 13:12 #94945
NapheX
Účastník (Participant)Zdravim nema niekto v pocitaci predchadzajucu verziu Real Racingu 3, a bol by ju ochotny uploadnut? dakujem
5. júla 2013 o 16:14 #358847fanthomas4
Účastník (Participant)ahoj, ja ju mám, ale kým by som ti ju upol už by vyšiel RR4 :D
6. júla 2013 o 13:43 #358866NapheX
Účastník (Participant)nevadi, dakujem, aj tak som prisiel na to ze by mi nesiel moj save…. inak strasne co spravili s tou hrou v poslednom update :(
6. júla 2013 o 22:30 #358875fanthomas4
Účastník (Participant)save by ti mohol ísť, keď ho nahráš do Cloudu a skúsiš ho tam nahrať… hodil som to do DropBoxu nech sa to uploaduje, keď to bude hodím Ti sem link…
a súhlasím, nový update je strašný… čím ďalej tým viac vecí, kde Ťa obmedziť len aby si si kúpil zlatky… Drive je čistý fail a nekupuj si ten upgrade za 50 zlatiek, lebo ono sa to tvári, že Ti odomkne zvyšné tri sloty, ale odomkne len jeden. druhý stojí ďalších 100 zlatiek
8. júla 2013 o 8:19 #358917fanthomas4
Účastník (Participant)tak tu máš link do DropBoxu: https://www.dropbox.com/s/fha7i77iu9i90he/Real%20Racing%203%201.1.2.ipa daj si pozor, lebo ja som to skúšal predchvíľou a prišiel som o všetky save, takže som to hneď vymazal, lebo odznovu to hrať nebudem :D
8. júla 2013 o 12:49 #358928nickey
Účastník (Participant)„a súhlasím, nový update je strašný… čím ďalej tým viac vecí, kde Ťa obmedziť len aby si si kúpil zlatky… Drive je čistý fail a nekupuj si ten upgrade za 50 zlatiek, lebo ono sa to tvári, že Ti odomkne zvyšné tri sloty, ale odomkne len jeden. druhý stojí ďalších 100 zlatiek“
ten RR3 po update znechutil asi dost ludi aj ked priniesol par aut navyse, preteky nevynasaju az tak dobre ako pred tym a myslim, ze hlavne Ti ktori to zacali hrat len nedavno budu mat hlavu v smutku nakolko dostat sa k peniazom trva dlhsie. Do hry som nic neinvestoval a tich 50coins na upgrade drive som strelil aj ja aj ked teraz vidim, ze trochu unahlene. Ked nechcete cakat na opravy a na drive staci si vypnut wifi a posunut cas v telefone o par hodin dalej a je vyriesene cele cakanie. Nezazlievam firemonkeys, ze to cele spravili takto, hra bola a je aj takto dost navykova pre toho kto ma rad preteky. Po uvodnom navnadeni dost velkej komunity len posuvaju latku vyssie a nakoniec sa k svojim peniazom aj tak dopracuju… zadarmo ale super aj tak. Nastastie som tusim lv60 a mam uz slusnu zbierku tak ma to az tak nemrzi aj ked tich 50 coins je presne to co mi chyba na zondu r… to kolko bude stat na nu upgrade radsej ani neriesim…
9. júla 2013 o 23:14 #359044NapheX
Účastník (Participant)fantomas vdaka ;)
9. júla 2013 o 23:32 #359046fanthomas4
Účastník (Participant)daj vedieť, či sa Ti podarilo zachrániť save, alebo si oňho prišiel ako ja
10. júla 2013 o 9:38 #359053Jozef Remen
Účastník (Participant)Save mozete spravit na iCloud v Settings. Otazne je, ci si to starsia verzia nacita.
Inak davat odkazy niekomu inemu na svoju appku vam NEPOMOZE, je digitalne podpisana a teda, na druhom konte asi nepojde.
Zvazujem inak prechod spat aj ja. Mal som nasetrenych zlatiek dost na Pagani Zonda R, teraz sa k nej ani omylom nedostanem, musim urobit vela zavodov v jednej serii, navyse na tie vyssie nemam vobec PR dostatocne (ani s Pagani Huyara!!!), iba ak si kupim DALSI Koenigssen za 2,2 mega. Ani s 10 upgradmi (v hodnote cez 1,5 miliona) na Huyaru by som nemal dostatocne PR.
Sice opravili neprijemny bug, ktory fakticky v GT serii robil Lambo Murciellago najpomalsim autom (aj ked bolo najrychlejsie podla udajov, nic sa vyhrat nedalo, vsetci unikli hned po starte!), ale i tak to je prd platne, kedze zase v GT serii nedate ani s jednym autom, ani s plnymi upgradmi dost PR na to, aby ste presli vyssie zavody.
To PR a lockovanie aut je proste to najhorsie, co mohli spravit. Ak chces auto A, musis najprv spravit 30 zavodov v serii X, na co zase treba mat auto B, ktore ale nedostanes ak nebudes mat spravenu seriu Y. A potom na dohranie serie X s autom B treba vyberat ci vobec auto B bude stacit, alebo vrazit do upgradov pren 2 miliony aby si mal PR na dokoncenie serie X pre auto A.
Fuck it!
Dajte vediet, komu starsia verzia zozrala save z novej verzie.
10. júla 2013 o 12:10 #359059fanthomas4
Účastník (Participant)no veď práve, že nezožrala… to je ten problém… mal som save v Cloude, kde som mal našetrených asi 450 zlatiek a keď som nahral staršiu verziu, tak mi proste napísalo, že sa nenašiel žiaden backup v Cloude, takže som prišiel o všetko a okamžite som to vymazal, nechce sa mi to hrať odznovu…
10. júla 2013 o 16:45 #359068Jozef Remen
Účastník (Participant)Pockaj pockaj jak prisiel o vsetko, mas to ulozene v cloude a s najnovsou verziou to MUSI ist obnovit z cloudu. Odtial sa predsa nic nemaze
10. júla 2013 o 17:21 #359070fanthomas4
Účastník (Participant)počkaj, zle si ma pochopil. mal som v. 1.1.2 potom som upgradol na 1.2 uložil som si to do Cloudu a po pár dňoch som sa zmieril s tým, že v. 1.2 je absolútne nahovno a chcem downgradnúť s5 na 1.1.2 tak som 1.2ku vymazal a nahral do iPadu staršiu 1.1.2 v ktorej už neboli save, potom som dal načítať save z Cloudu, lenže vypísalo mi, že v Cloude sa nenachádza žiaden save
10. júla 2013 o 19:32 #359080Jozef Remen
Účastník (Participant)vsak ano, lebo ho asi nepozna, ale neznamena to, ze tam nie je. Nainstaluj 1.2 a uvidis, ze data tam budu :)
Idem na to inak – zaloha aj na iCloude aj lokalny backup cez iTunes, okrem toho som rucne vytiahol Documents a Library folder z Real Racingu cez iExplorer.
Takze data odzalohovane mam. Akurat tlacim 1.1.2 spat do iPhone a uvidim, ci zozerie data (ci uz cez iCloud alebo nasilu spat cez iExplorer)
10. júla 2013 o 19:35 #359081Jozef Remen
Účastník (Participant)OK, takze to vyhodilo: „Download failded. Please update to the latest verson to restore your game progress“.
Ked nie po dobrotky, tak nasilu :)
10. júla 2013 o 19:39 #359082bakosmi
Účastník (Participant)a co? dobre? :D
10. júla 2013 o 20:24 #359084nickey
Účastník (Participant)chalani venujete tolko casu tomu downloadu… ak vam nevadi, ze si znehodnotite dobry pocit z odjazdenia tak si to hacknite a mate pokoj
pozrite sa na toto a ostatne je na vas…
http://www.cryptichacks.com/2013/03/real-racing-3-hack-no-jailbreak.html
10. júla 2013 o 21:46 #359087Jozef Remen
Účastník (Participant)nie je riesenim na debilne rozhranie Real Racing 3 v1.2 ani na obnovu pozicii do starsej verzie :)
Otvara to aj zamknute auta a zavody?
10. júla 2013 o 21:53 #359088fanthomas4
Účastník (Participant)Jozef, mal si pravdu. Podaril sa mi obnoviť progres z Cloudu. A teraz ako sa dostať s5 na v 1.1.2 ? :D
10. júla 2013 o 22:33 #359093bakosmi
Účastník (Participant)v momente ako to odomkne zamknute auta a zavody, hra bude uplne o nicom :)
10. júla 2013 o 22:55 #359094nickey
Účastník (Participant)bakosmi, ano uplne suhlasim, pokial nie su v hre moznosti dalsej motivacie a je tam len time shift a ghost tak odomykat nema zmysel
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.