Re-Restore iOS 5.1.1 -> 5.1.1 (zrusenie jailbreaku)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Re-Restore iOS 5.1.1 -> 5.1.1 (zrusenie jailbreaku)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #98616
    modemw
    Účastník (Participant)

    Ahojte. Dnes som si chcel odstranit jailbreak z ipadu 2 na iOSku 5.1.1, takze som urobil restore najprv pomocou itunes. Kedze to robilo problem tak som nasiel na internete ze je nutne pouzit redsnow. Po pouziti sa nakoniec objavila hlaska o basebande, ze nemoze ziskat cerstve baseband blobs. Nasiel som pomocou googla forum kde jeden uzivatel ma rovnaky problem ako ja (vid http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1673097).
    Stretli ste sa s takymto niecim? Prisiel som na to ze jailbreak mi uz netreba a zaroven nechcem mat ios 7.
    Za vsetky postrehy vam vopred dakujem.

    #376680
    joer
    Účastník (Participant)

    Ked zrusis jailbrek tak musis uz len instalovat OS7. Apple zrusil uz podpisovanie nizsich verzii. Ak sa mylim opravte ma. Preto aj ja drzim na ipade2 6.1

    #376731
    modemw
    Účastník (Participant)

    Ano to viem, prave preto som si vzdy zalohoval SHSH bloby pre konkretne iOS verzie, mam odlozene pre vsetky verzie od iOS 5.1.1 az po iOS 6.1.3. Ak by sa nedalo, tak v krajnom pripade by som bol aj ochotny aspon tu iOS 6tku mat. Na tom fore co som posielal link pisal uzivatel ze pred nejakym konkretnym casom mu to islo v dobe ked este iOS 6 bola najaktualnejsia verzia, z toho si myslim, ze ked je teraz 7-cka najnovsia tak aspon ta 6-tka by mala fungovat.
    Je to smola, ze clovek si odklada vsetky zalohy SHSH blobov prave na take pripady a nakoniec to je prd platne (ale chapem apple, ze proti tomu bojuje kvoli potencialnym stratam zisku)

    #376741
    joer
    Účastník (Participant)

    No hej, potom sa im pise ze na Os7 preslo 80% uzivatelov ked sa uz neda vratit spat. Zaujimala by ma statistika kolko ludi by sa vratilo k 6.1 keby sa dalo.

    #376745
    iTuxx
    Moderátor

    mozes skusit spravit semi-restore. Pri nom ostava povodny iOS zachovany, iba odstrani JB. Skus. Ale najprv si o tom nieco precitaj, nech nieco nepodzubes.

    http://semi-restore.com

    #376752
    modemw
    Účastník (Participant)

    skoda, ze som o tomto nevedel skor, vyzera ze by mi to pomohlo, nuz bohuzial ja som tento problem zacal mat az ked sa mi standardny restore pomocou SHSH nevydaril prave kvoli tej chybovej hlaske s basebandom. Vysledok je teda taky, ze momentalne pri zapnuti iPadu mam len USB kablik s ikonkou iTunes (teda restore rezim)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.