Rádio

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    iMorak
    Účastník

Chcem sa spýtať, či je aplikácia RÁDIO pre iPhone, ale taká aby som nemusel používať internet, ďakujem

murko666
    Účastník

nieje.

Jozef Remen
    Účastník

iPhone nema FM prijimac, ziadna aplikacia ti nepomoze.

Je skutocne tak velky problem aktivovat si za par Eur par gigabajtov dat, co Ti na to radio vydrzi viac, ako je mesiac danej platnosti tych 2 GB?

Preco si ludia kupuju iPhone (alebo lubovolny smart phone) bez datoveho programu? toto nepochopim, ale vobec, uplne.

Odhliadnuc od toho, ze „kvalita“ nasich radii je nieco priserne, otrasne, co sa neda pocuvat. Bez vynimky. Na sieti si aspon je z coho vybrat.

odklizec
    Účastník

Pravda je, ze iPhone HW ma FM tuner. Akorat ze Apple na to prdi, takze neni zadna HW/SW podpora a tudiz ani zadna app. Ale jinak souhlas s JR. Internetova radia jsou u nas jedina rozumna cesta.

subside
    Účastník

A kedže sme už pri tých aplikáciách, vrelo odporúčam TuneInRadio.

raul
    Moderátor

Tak ked uz tu mame takuto vseobecnu temu, tak to vyuzijem:

AKE RADIA ODPOURACTE, co pocuvate? Myslim z tych internetovych – na pohodicku, na tanec, na zabavicku.. rozne, bezne, vynimocne.. dajte tipy :)

PS: na iphone sa mozno da kupit nejaky fm dock connector

vlado_bb
    Účastník

raul: Radio Folk

Genwatcher
    Účastník

Ja používam appku RadioBOX a celkom spokojnosť.
    Sem tam niečo pokašlali s updatami ale stále niečo vymýšľaniu.

eraserv6
    Účastník

Viking Trance

raul
    Moderátor

Ja zase na taku pohodicku: swingworldwide – 30 roky…

na vypocutie: http://loudcity.com/stations/radio-swing-worldwide/tune_in

suley
    Účastník

lounge radio a di.fm, ktore ma aj celkom obstojnu app
    https://itunes.apple.com/sk/app/digitally-imported/id375242617?mt=8

bawy
    Moderátor

to je zaujimavé, ak to iPhone má ten HW…tak skrz jailbreak by to šlo rozbehať nie?

Jozef Remen:

k tomu „Preco si ludia kupuju iPhone (alebo lubovolny smart phone) bez datoveho programu? toto nepochopim, ale vobec, uplne.“ by som sa rád vyjadril.

Čiže taký iPod touch nemá zmysel?

A rozdiel medzi klasickym a smartphonom nie je len ten že ten smartphone môžeš použiť aj na web.

Napr.:

Inštalovanie ľubovolných aplikácii – toto klasicky phone nedokáže, na taký iPhone (ale aj „nezmyselný“ iPod touch) existuje hromada aplikácii. A tie si múže naťahať doma cez wifinu.

A ktosi povedal „dnes ked je wi-fi skoro všade“ – tak ak je to pravda, tak načo dátový balík?

Osobne vlastním iPod touch a nutkalo ma to vyjadriť sa :-)

Pekný deň

eraserv6
    Účastník

Lukas preco sem miesas iPod??? Rec je o iphone bez datoveho balicku o com si aj ja myslim ze je to trotlovina.
    Niekto vyvali stovky eur za iphone a neprikupi si data za par eur mesacne? A napokon neviem ako by si na ipode/iphone pocuval inet radio, snad nechces sediet v dosahu free wifi niekde na namesti pol dna? :-)

A ja rozprávam k dátovému balíčku – najvačší rozdiel je, medzi iPhone a iPod touch, že z iPodu touch sa KLASICKYM spôsobom nedovoláš, z iPhonu áno. Je pravda, že iPhone sa dá použiť na hovory povedzme cez Skype , ale iPod touch to vie tiež. Veci, na ktoré potrebuješ tie dáta, ako e-mail, facebook, youtube, dropbox, IM… ano, preto iPhone potrebuje ten balik, aj ked ma wifinu. Ale iPod to vie tiež, tiež má wifinu.

Ono, okrem KLASIKEHO volania, iPod sa da použiť aj na tie iné veci, rovnake ako iPhone. No a iPhone preto potrebuje datovy balik. K iPodu touch sa dátový balík kúpiť nedá. Cize logicky iTouch by mal byť nezmysel A nie je :-)

eraserv6
    Účastník

Vobec som nepochopil co sa snazis vyjadrit. Jozef sa snazil napisat ze je uplnym nezmyslom vlastnit a vyuzivat IPHONE bez datoveho balicka a nie ze iPod je nezmysel

raul
    Moderátor

LUKAS:

Kupit si auto a kupovat do neho palivo je logicke. (iPhone+datovy balicek)

Kupit si auto a nekupovat do neho palivo je nezmysel. (iPhone bez datoveho balicka)

Kupit si bicykel a nekupovat do neho palivo je logicke. (iPodT bez datoveho balicka)

Kupit si bicykel a kupovat do neho palivo je nezmysel (iPodT+uvaha o datovom balicku)

UZ JE TO JASNE? :)

iTuxx
    Moderátor

raul:
    “Kupit si auto a nekupovat do neho palivo je nezmysel. (iPhone bez datoveho balicka)“

az taky nezmysel to nie je. Poznam dost ludi co iba takto pouzivaju iPhone. Maju kvalitny a spolahlivy telefon a zaroven prehravac hudby. Nic ine nepotrebuju. Je to akoby si si kupil auto, ale mas ho iba v zbierke vystavene (nekupujes do neho palivo).

murriik
    Účastník

Rádiá síce vôbec nepočúvam, no tiež fungujem s iPhonom bez dátového balíčka. Čuduj sa svete, nepociťujem žiadne obmedzenia. A analógia iPhonu a auta je úplne scestná, autorovi chýbajú základy logického myslenia :)

ND
    Účastník

– Ja uz dlho pouzivam RadiON.

– datovy balicek k iph mam, ale chodievam aj na miesta, kde je iba edge a aj ten casto vypadava. Tam by som ocenil FM, tak ako je pri iPod-e mini. Ale asi o to ide. Prikupit si dalsiu krabicku. :o)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.