Quicktime 7 (pro)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Quicktime 7 (pro)

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Autor
    Mart
    Účastník

Zdravim
    Potreboval by som pomôcť. Vymazal som si quicktime 7 lebo mi pisal neaku chybu ked som chcel spojit obrazky do timelapse, tak že ho preinstalujem, vymazal som ho ale ked som ho instaloval zase tak ako vyberam disk kam to nahra, tak mi napisalo že sa neda instalovat lebo uz je tam nahraty… a teraz neviem ako to tam dostať alebo ako to vyriešit… popripade niečo čím by som sa vratil v čase?

dakujem

Lebo si zmazal len to čo bolo v zložke Applications, ale v skutočnosti má aplikácia údaje aj inde – napr. Library. Preto treba na mazanie použiť Appzapper, prípadne niečo iné.

Ale čo keď je aplikácia nekorektne zmazaná a keď ju chcem zmazať korektne, nejde mi nainštalovať aby som mohol korektne zmazať?

No tak toto je problém, niekedy pomôže stiahnuť DMG obraz tej istej aplikácii najlepšie tej istej verzie a tú zmazať cez AppZapper, niekedy to pomôže. Ak nie, tak neviem.

Ani Apple není dokonalý :-))))))))))))

Mart
    Účastník

Hmm… vedel by ešte niekto neako pomôcť poprípade návrh ako to vyriešiť?

danocoys
    Účastník

Clean App a zmaz to co ostalo po starom QT a nahod novy.

Mart
    Účastník

no ale kde najdem tie zostatky po QT? clean app mam

raviola
    Účastník

Na cistenie pozostatkov instalacii a apps doporucujem jednoznacne Easy Find. App Cleaner alebo App Zapper nenajde uplne vsetko.

sleepwalk3r
    Účastník

alebo jednoducho len stiahnut Pacifist. Cez ten program si preskenovat instalacne DVD mac os a dat vyhladat quicktime a dat preinstalovat.

Mart
    Účastník

niečo ako repair by sa nedalo spravit?

Mart
    Účastník

stále sa mi to neak nepodarilo vyriešiť a nejde mi spustit itunes,adium,screenflow… spusti ale zachvilu vypne lebo tam chybaju neake veci z quicktime :(

poper
    Účastník

a reinstall systemu nejde? alebo nieco take.
    na instalacnom disku by nieco mohlo byt.

Mart
    Účastník

no potreboval by som niečo ako reinstall systemu ale aby mi ostali subory :/ a tie potrebne sa doplnili, a neviem či sa niečo take da….radšej píšem sem kde je viac skúsených

poper
    Účastník

ked das archive and install alebo co, tak na len system reinstaluje, ale subory ostavaju

Mart
    Účastník

no tak ako na to? vlozim DVD Snow Leopard restartne sa…a ? normal instalacia ci ako? alebo uplne nieco ine si myslel

poper
    Účastník

nieco take ale musis najst nieco ako archive and install
    cital som nieco, ze v snow leo. to uz nieje priamo
    mas zapnuty time machine? ak ano preskoc 1.
    1. zapni a sprav zalohu
    2. urob cistu instalaciu a obnov zo zalohy

Mart
    Účastník

no time machine mam, dnes som spravil zalohu a naposledy som mal az 19.januara :/….

poper
    Účastník

ohladom pouzitia zalohy, to tu uz riesili.
    asi migration assistant

Mart
    Účastník

aha zatial dakujem, idem to preskumat.

raul
    Moderátor

V SL nie je archive and install – proste das nainstalovat a ono ti vsetko zachova. Keby si chcel cistu instalaciu SL, musis dat v ponuke hore (pri nabootovanom dvd) disk utility a erase disk a potom install…

Mart
    Účastník

už sa mi to NEAK podarilo spojazdniť…fakt ani neviem presne ako…toto je ta chyba v quicktime 7 http://i42.tinypic.com/2hzk007.png …. je to ked idem dat open image sequence. ked idem robit time lapse, inokedy mi to nerobilo

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.