Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Prosim o pomoc s cisto novym iPhone 5 (uz 2hy krat)
Skús pozatvárať aj aplikácie, ktoré máš len „minimalizované“. Lištu vyvoláš dvojitým stlačením home button a keď všetko povypínaš, nemôže ti ubúdať baterka pri vypnutej wifi a 3G.
To poznam mal som 4ku 2 roky. Ono neubuda ked nic nerobim, ale ako nahle nieco zapnem,hoc len net cez 2g, alebo imessage, tak to ide dole cca 3% za 10minut aj ked len napr citam nieco na nete.
peter86: cital som si tvoje predchadzajuce komenty a zastavil som sa pri tom case pouzivania ze ti to nesedi. Viem ze sa tu taka tema rozoberala ze niekomu na 4S stale pribuda cas pouzivania aj ked ho nepouziva. Tusim to robila nejaka app ale neviem ako to presne dopadlo skus popozerat tu na fore… mozno to pomoze
inac peter ma pravdu . ten cas pouzivania asi rata aj ked po hodine sam od seba kontroluje emaily. neviem si predstavit mojich 7 hodin :(
peter : BT vypnute, inac vsetko aktivne a tu je vysledok, tak myslim ze tie dva dni max. je akurat
ahojte. tak mobil sa mi zazrakom sam opravil. vcera vecer zacal blikat a som myslel ze je s nim koniec. robil to asi 10 minut a pocas toho pomalicky prestaval. Ked som ho dal na nabijacku, nabilo ho po 99% a potom asi hodinu to stalo na 99. Odpojil som ho a siel do prace. Po praci som sa s nim zahral hill climb racing asi 30 minut ked a kleslo mi asi 5%. Nechapal som a tak som ho chcel vybit. hral som sa snim do pol 2hej a nedokazal som to dat na menej ako na 53% to som uz nevladal a siel spat. Mobil sa do rana nabil na 100% a dalsi den po 1,58 hod pouzivania a 12,31hod pohovot. som mal 78% baterky :D takze neviem co sa mu stalo ale som rad a dufam mu to ostane :) vdaka za rady a inak pekne vianoce prajem vsetkym.
ber to tak ze ti dal iphone vianocny darcek :D