Prosim o pomoc s cisto novym iPhone 5 (uz 2hy krat)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Prosim o pomoc s cisto novym iPhone 5 (uz 2hy krat)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 47 )
  • Autor
    iTuxx
    Moderátor

3G zere baterku podla pokrytia. Ked sa pohybujete v oblasti so slabymi signalom, telefon sa pripaja, odpaja, hlada,… Ale Hurfo ma pravdu, BT papa baterku riadne.

Mne baterka vydrzi zhruba 2 tyzdne. Ale je pravda ze mam Nokiu X1-01. Vydrzala by aj viac, ale farebny display zere strasne vela.

peter86
    Účastník (Participant)

no prave som dosiel z prace. Momentalne mam pouzivanie: 2hod. 1min. a pohotovostny 6h 25min a som na 76% podobne tomu bolo aj vcera a od 60% to zacalo padat tak ze za 2 hod som mal 3%. Dnes mam vypnute vsetko: BT,Wifi, 3G. Vecer hodim screen a uvidime. Inak kto mate iphone 5? Napiste prosim ako ho pouzivate ci aj nieco zahrate, co mate zapnute a v akom pokryti sa pohybujete a kolko vam drzi baterka. Vdaka.

kenvele
    Účastník (Participant)

Mne pomohlo vypnutie bt, vypnutie lokalizacne sluzby, zapinam ked potrebujem, spotlight vyhladavanie zrusenie odskrtnutia co nepotrebujes, u mna vsetko zrusene , nastavit jas displeja na 40% tak zhruba pod polovinu s automatickym jasom, hlasenia iba pri aplikaciach ktore naozaj vyuzivam a ma pre mna vyznam okamzite oznamenie. Wifi zapinam ked potrebujem, 3g mam zapnute stale.Pri datume a cas vypnute automaticke nastavenie…raz za cas resetujem nastavenie sukromie a poloha, aby sa app ktore povolim nepripajali len tak ze chcu odoslat raz za cas z cviku nejake info:)
    denne som na fb, twitteri, email vzdy push, instagram a rss, vyuzivam evernote a tumblr tiez v znacnej miere. Nejde o to sa obmedzit vo vsetkom, ale urcit si prioritu na co tu baterku fakt chcem vystavit ze to potrebujem:

peter86
    Účastník (Participant)

moj problem je ale v tom ze ja vidim ako ta baterka ide dole ked robim hocco. pred hodinou som pisal ze som mal 76% prave kukam na mobil a prisaham ze som si pozrel na youtube jedno videjko a asi 3 minutky si zahral fruit ninja. a prave mam 65% to je 11% baterky za hodinku nic nerobenia a to mam vypnute uplne vsetko onedlho vypnem asi aj telefon. dnes som pisal s kamosom cez imessage a za 20minut mi klesla baterka o 6% a to sme nepisali nonstop(presne 47 kratkych sprav). obaja sme boli v praci. on mi pisal ze ma na 4sku 2dni a 20hod pohotov nieco cez 9 hodin usage . momentalne mam tych 65% a usage 2:42 uz vidim ze ked sa vecer vraim z prace budem zas na nule :/

peter86
    Účastník (Participant)

uz mam vypnute: spotlight, lokalizacne, jas auto a skoro minimum, wifi, 3g, bluetoth, gps, vsetko uz snad viac sa ani neda vypnut,ale potom naco mi je ten telefon…

madaraszko
    Účastník (Participant)

prepac ze sa sem zamotam ale ako pises nechapem naco ti je potom taky telefon na ktorom mas vsetko vypnute. Ja osobne mam ip 4 vsetko co tu spominate pozapinane wifi nevypinam nikdy lokalizacne sluzby zapnute, mail kazdych 15 min. To v praci zapinam hot spot a bateria 1 az 2 dni bez vacsich problemoch a skoro stalom pouzivani.
    Prepac za OT ale nedalo mi nenapisat

peter86
    Účastník (Participant)

som rad ze aspon tebe to ide a dik za koment. nieco s tym spravit musim aj ja

madaraszko
    Účastník (Participant)

peter86 ale pozor ja nemam iphone 5 ale iphone 4 tak ako pisem… Ale urcite by som to nenechal len tak.

Účastník (Participant)

majdy: Drviva väcsina uzivatelov by privitala hrubsi telefon s vyssou vydrzou, 7.6mm je pekné, Schiller sa aj niekolko krat pocas prezentacie chvastal, ze je to najtensi smartphone na svete, ale este som nepocul nikoho s 4/4S kto by sa stazoval na hrubku 9.3mm, vydrz sa nikde neposunula, je to lepsie ako na 4S, ale horsie ako na 4

iTuxx: Pokial je BT len zapnuty bez aktivneho spojenia, tak na baterku to ma minimalny vplyv

miskosvk
    Účastník (Participant)

skus uplne vypnut lokalizacne systemove sluzby (uplne dole v location services)

mcmatej
    Účastník (Participant)

Tak napisem ti tu aj ja… toto si precitaj a urob si nazor ja si za svojim tvrdenim stojim. https://www.macblog.sk/forum/discussion/36538/2/iphone-5-problem-s-baterkou/#Item_6
    inak, BT podla mna nezere nejak extra baterku ja ho mam zapnute permanentne koli tomu, ze v aute mam BT radio a spaja sa mi to s telefonom a nasledne mi to aj samo nataha vsetky kontakty do palubneho PC zoznam hovorov ect.. a podla mna to nezere vobec nic navyse.. moj nazor. Podla mna je navacsi zrut to 3G proste s tym ked si na nete alebo si pises alebo hocico robis za 1h ti to moze zozrat kludne viac ako 20% baterky uuplne v poho aspon ja to tak mam a nestazujem sa. Ja to robim tak ze net mam zapnuty stale ale len na 2G a mam zapnutu wifinu stale, doma sa mi to pripaja autamaticky aj v praci. Ked som von tak zapnem 3G (ked vyslovene idem nieco hladat na nete) tel mi podla toho ako casto vyuzivam to 3G vydrzi podla screenu z pripojeneho linku…

odklizec
    Účastník (Participant)

Presne tak. BT neni treba vypinat. Pokud se BT aktivne nepouziva, zapnuty stav se na baterce temer nepodepise. Specialne u 4s/5ky, ktere pouzivaji BT4.0.

iFiko
    Účastník (Participant)

peter86: „65% a usage 2:42“ je normalne… ten telefon ma vydrz cca 6h usage a navyse ak pozeras videa na YT alebo sa hras hry. ked robis nieco menej narocne tak kludne aj 8-9h.

m-a
    Účastník (Participant)

Spravil by som pokus s minimalistickym pouzitim – vypnut wifi, datove prenosy, bt, lokalizacne sluzby, podsvietenie niekde okolo 50% + automatika, uzamykanie po 1minute, zopar sms, zopar kratkych hovorov, wifi zapinat len na kratku dobu na stiahnutie mailov, atd.
    Podla mojich skusenosti musi vydrzat pri takomto pouziti minimalne 2-3 dni. V pripade, ze nevydrzi, tak je problem v telefone – inak sa da skor uvazovat nad tym, ze je problem v niektorej zravej aplikacii…

Gabika Racica
    Účastník (Participant)

Ja som nepovedala,aby si 3G vobec nepouzival.ale,pokym nenetujes,nepotrebujes ho a zapnes ho jednym potiahnutim prsta..ja osobne mam 3G zapnute skoro stale.ale,ked ho obcas vypnem,baterka ide dole o 70% pomalsie.

peter86
    Účastník (Participant)

tak mam pouzivanie nieco cez 5 hodin, pouzivanie 12+a 26%. teraz zacinam rozmyslat nad tym,ze ako sa tam mne nabralo preboha 5 hodin pouzivania.ved to je pol dna. nechce sa mi verit ze by som ho pouzival viac ako 90minut. pouzivanie pocita aj ked to robi nieco samo?

kenvele
    Účastník (Participant)

Tak neviem chlapci, mal som viac dotykovych fonov a vsetko samozrejme so sluzbami ktore clovek potrebuje, ale ani jeden mi nevydrzal 2-3 dni v pohode:) to uz je zazrak tusim ak to tu niekto pise
    Jeden den pri triezvom pouzivani, ked niesom tak casto net. Ak som net aj baterka ide dole . Nepouzivaj net a na sms a hovory ti fakt mozno vydrzi :)
    Ci som mal iPhone 3gs, 4s alebo 5…ci htc s win alwbo samsung s androidom ked som siel net a ako tak vyuzival co potrebujem vecer vzdy nabijka aby rano mal stavu na cely den.

majdy
    Účastník (Participant)

Je to normálna výdrž, akú udáva aj apple a aj ja mám takú ako ty približne a to používam všetko okrem BT takpovediac. Deň ti musí vydržať ak na ňom niesi nonstop nalepený.

Peterson: Ja ale len argumentujem realitu vs jeho predstavu batérie. Samozrejme, že ani mne by hrubší nevadil ale to je na inú diskusiu.

peter86
    Účastník (Participant)

Ludia preboha nemam ziadnu predstavu o baterke. Jednoducho odpojim telefon od nabijacky a stale ked pozriem cas je tam o par percent menej. mam vypnute vsetko co v tom existuje a vecer mam telefon na nule.dnes som mal 5hodin pouzivania a 12 pohotov a telefon bol na 16% som si na 100% isty ze 5 hodin som ten telefon v ruke nemal.max 90minut.skadial sa tam nabralo5 hodin

lordsoft
    Účastník (Participant)

ja na 4S, rano som vybral z nabijacky – 3h29min usage; 15h16min standby a mam 42%. wifi/3g stale zapnute, povypinane lokalizacie(niektore) a spotlight search. Nenormalne sa mi to vybijalo ked som mal zapnute checkovanie casoveho pasma, inak pohoda. Samozrejme ze sa mi casto stane ze pokojne poobede okolo tretej mam od rana malinko, ~20%. Je to zrut proste, kto potrebuje dlhu vydrz, odporucam blackberry.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 47 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.