- Toto téma obsahuje 24 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 rokmi, 1 mesiacom od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Programovanie
Neskúšal si Sparrow framework ?? Zdá sa mi o dosť prehladnejší ako Cocos2D.
Programovat pre peniaze sa nevyplati.
Bud ta to bavi alebo nie.
Jednoduchymi aplikaciami typu „menu a nejake polozky“ myslis asi cosi ako moja Zone: http://zone.codingwithlove.com
Ja programujem 6 rokov a je to prva vec, ktora sa sama predava. Mozno som to mal hotove za dva tyzdne, ale trvalo mi tych 6 rokov, aby som mohol nieco taketo urobit.
—
Uvedom si, ze toto je podnikanie!
Ty chces zo zaciatku robit pre klientov, ktori ti strasne malo zaplatia za nudny softver. Tak sa naucis robit a aj z toho budes mat nejake peniaze.
Ale podnikanie je ovela tazsie, ovela. Dostat z ludi peniaze je tazke. Preco by mali kupovat tvoje hlupe menu s par polozkami? To nie je o tom, ci vies programovat.
RioM – dakujem za tip, ja som v tom cca 3 tyzdne tak nasiel som cocos2d tak robim s tym :) nevedel som ake su vsetky moznosti.. ten box2d mi zatial staci ale uz dnes si to pozriem ako to vyzera, ty tiez programujes? ja mam super napady ale bojim sa niekomu to zavesit na nos tak preto osm zacal kodid ze si to proste zbucham nejak sam.. (vid – film facebook, tiez ti dvaja lolovia hladali programatora bo boli duty veslisti no a prebral im napad :) asi naj problem ale budem mat s implementovanym multiplayera.. ale ako vravi zerox, ak ta to bavi (ako mna) hraj sa s tym po veceroch a mozno z toho nieco bude.. ja mam uplne ine zamestnanie a zatial sa tym programovanim nemozem zivit co je pochopitelne…
vogueestylee: tiez som nedovercivy a radsej si to riesim sam, na multiplayer mas kopu aj oficialnych publikacii, pripadne sprav „pasivny“ multiplayer cez openfeint alebo gamecenter, teda „multiplayer“ zalozeny na sutazivosti oboch superiacich, nehraju proti sebe v realnom case, snazia sa porazit jeden druheho v lepsom vysledku :) je to lahsie a je to „in“ byt na gamecentre :D