Problemy s wifi(macbook pro early 2011) + reinstalacia

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Problemy s wifi(macbook pro early 2011) + reinstalacia

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Fluorescent
    Účastník (Participant)

Caute,

chcem sa spytat, ci mal niekto problemy s wifi na macbooku pro 13′ early 2011. Casto sa mi stava, ze sa nemozem pripojit na wifi, aj ked mam 4 palicky, a ine 3 rocny notebook sa mi v pohode pripoji, takisto aj macbook 13 z roku 2010. Takisto sa nemozem pripojit ak mam 3 palicky a menej, zvycajne sa pripoji iba ked su 4. Tiez sa mi dost casto stava, ze nevidim ziadne siete, a pritom na mobile, alebo inych pocitacoch ich vidim vsetky. Na mojom macu za zjavia asi za 5 minut – vypnutie a zapnutie wifi nepomaha.

Chcem este vyskusat reinstalaciu OS, neviete mi niekto pomoct ako si ho mozem preinstalovat tak, aby som si nevymazal vsetky subory?

pablos
    Účastník (Participant)

Co mas za router? Ja som 3 roky trpol s AirLive a mal som podobne problemy. MacBook sa nevedel pripojit, alebo sa pripojil a potom hned odhlasil. Rovnake problemy s iPodom alebo aj s Nintendom. Stale som musel restartovat router a potom sa zrazu vsetko pripojilo.

Tento tyzden som kupil novy router CISCO Linksys e1200 a vsetky problemy su prec. Pridem k dveram bytu, vyzuvam sa a uz mi iPod hlasi nove maily, otvorim MacBook, prebudi sa zo spanku a este ani nevytukam heslo a uz je prihlaseny do siete a to iste aj Nintendo, ktore malo najvacsi problem s pripojenim sa zrazu hned po otvoreni hlasi do siete…

Fluorescent
    Účastník (Participant)

V routeri to neni, pretoze sa mi to stalo na roznych miestach.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.