problemy s gmailom

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software problemy s gmailom

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #80745
    tomas tomas
    Účastník (Participant)

    mam nastaveny gmail cez aplikaciu mail a posledny mesiac mavam pravidelne celodenne vypadky.Posta sa da odosielat no nie prijimat. k veceru sa to same spravi a vrati do normalneho stavu. tak mi to zblbne sucasne aj na macpro aj na macbooku.
    poradte prosim. dakujem

    #283045
    Drevoplech
    Účastník (Participant)

    Znamy mi o tomto probleme hovoril na novom MacBook Air. Vraj mu to ale vypadava pravidelne v doobednajsich hodinach a potom sa to nejako rozbehne (ale nie vzdy).

    Ja pouzivam Mail na mojom Macbook White a vsetko sa mi zda byt OK. Nepozorujem to ale cely den, ci nahodou nevypadlo spojenie.

    Ja pouzivam OS X Lion a kamos pouziva Snow Leopard. Mozno aj tam je rozdiel.

    #283048
    tomas tomas
    Účastník (Participant)

    ten vypadok byva aj poldnovy a to v kuse asi mam ten isty problem ako tvoj kamos a tiez mam uz liona. nevies ci to uz nejako vyriesil? na leopardovi to bolo ok. dnes uz od rana stahujem maily rovno z gmailu a je to dost diskomfort. inac ked uz spominam liona neviete niekto kde sa nastavuje zobrazenie pod oknom ze kolko je tam suborov atd ??

    #283050
    madmann
    Účastník (Participant)

    mám snow leoparda a v aplikacii mail mam 3 gmail ucty. na jednom z nich som si vsimol (asi mesiac dozadu), ze nechceli odchadzat maily, pritom ostatne ucty fungovali. neriesil som to, vypol som mail a ked som sa vecer vratil tak vsetko fungovalo. odvtedy sa mi to uz nestalo.

    #283055
    Drevoplech
    Účastník (Participant)

    Tomas: kamos to urcite nevyriesil, pretoze je uplna lama a tym, ze je lenivy prist ku mne do kancelarie, tak som mu iba odporucil nech si kupi MS Outlook.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.