Problem s MMS na iOS 6

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Problem s MMS na iOS 6

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    papierovavreckovka1
    Účastník (Participant)

Od update iPhone 4 iOS 5.1.1 na iOS 6 mi prestalo fungovat odosielanie MMS. Stale mi vypisuje, ze je sprava nedorucena. Predtym sa mi stalo, ze niektore fotky, ktore som odfotil a hned posielal, neodoslalo tak reku to pripisem nejakej jej velkosti pretoze potom ine fungovali. Odvtedy co mam novy iOS 6 a vyskusal som aj restart nastavenia siete atd, co pisu chalani na zahranicnych forach, chem sa opytat ci sa niekto s tymto nestretol a ak ano, ako to poriesil, okrem toho restartu siete.

Dik

zmija
    Účastník (Participant)

Ahoj. Ja som mal ten isty problem. Daj si reset vsetky nastavenia. Potom by ti to malo ist. Ak nie tak zavolaj operatorovi svojmu nech ti spravy restart sim.

MoRFi
    Účastník (Participant)

papierovavreckovka1: akeho pouzivas operatora? mne sa pri update zmazali niektore nastavenia lebo pri O2 SK ich musim mat nastavene rucne. myslim nastavenia na mobilne data, mms a zdielanie internetu.

zmija
    Účastník (Participant)

ja mam OR, vsetko ok

zmija
    Účastník (Participant)
    papierovavreckovka1
    Účastník (Participant)

Restartoval som uz vsetko, aj operator restartol sim, no zistil som, ze ak si stiahnem nejake obrazky z netu tie ide odoslat. Ak posielam foto ktore si predtym upravim cez instagram, prejde to, ale ak odosielam foto, ktore som vytvoril, neprejde. V davnej minulosti to bolo tak, ze vam nepresla mms ktora mala viac nez xxx kb

jarednomak
    Účastník (Participant)

iPhone 5, Orange, mms sa nedali odosielat, po Reset Settings v Cellular Data všetko ok.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.