problem s kopirovanim

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware problem s kopirovanim

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    monicqa
    Účastník (Participant)

ahojte,
    prehadzujem cez externy disk z jedneho pc na ktorom bezi win 7 nejake zlozky so subormi (vacsinou .doc a pod., nic extra, skratka kancelarske dokumenty), na mac.

vyhadzuje mi stale hlasku ze operacia nemoze byt dokoncena, lebo jeden alebo viacero suborov je nenajdenych.
    pritom na tom disku to v pohode otvorim a mozem s tym pracovat, len mac to nechce „zobrat“.

robi to aj na inom usb-cku. ked dam inspectora, tak mi ukaze dole ze „file can be read and write“, ale nie je tam ta klasicka tabulka s permissions.

potrebujem to surne prekopirovat, vie mi niekto poradit? nevyguglila som nic

dubak
    Účastník (Participant)

ja ked som mal tento problem tak sa mi nechcelo ani nad nicim inym zamyslat len som naformatoval to usb a potom to uz slo

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

s problemom asi moc nepomozem ale aspon objasnim jednu vec.
    Ta tabulka s premissions na USB neni preto ze to mas na 99% naformatovane na FAT32. Tento filesystem nepodporuje nastavenie a spravu permissions.

monicqa
    Účastník (Participant)

dik, dobre vediet.
    ten problem som nakoniec vyriesila tak, ze som prenasala subory po jednom, a zistila som, ze medzi nimi bol nejaky zly..

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.