Problém s Iphone 5s 16GB

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Problém s Iphone 5s 16GB

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #531307
    hahn
    Účastník (Participant)

    Zdravím mam problém s  Iphone 5s 16GB a to taký že keď je nabitý na 100% je všetko ok pokiaľ sním ne vyjdem von, batéria drží nabitá. Kedˇ stým telefónom idem von na také tri a štyri hodiny beztoho že by som doňho ťukal mi klesne batéria na povedzme 11% alebo sa vypne . Kedˇ ho chcem potom zapnúť zapne sa ale pýta pripojenie na nabíjačku ak ho pripojím na nabíjačku vypnutý tak sa bezproblémovo zapne a ale percenta na beletrii mi skočia do stavu ako bol pred stiahnutím batérie či že na tých 70 až 80 . Po dotknutí kontaktov v zásuvke nabíjačkou Môže byť poškodenia batéria ?

    #531318
    Mitho
    Účastník (Participant)

    Bude to starsou beteriou v kombinacii s nizkou teplotou okolia, v ktorom iPhone je. V suvislosti s nizkou teplotou to plati aj pre nove baterky, nielen pre stare. To skakanie percent nabitia a vybitia moze byt v dosledku uz opotrebenej baterky. Ak chces zistit stav baterky, su na to appky, kde Ti presne ukazu zdravie baterky. Treba drzat von telefon co najviac v teple, v bunde. Potom tiez nie je dobre dat ho studeny hned na nabijacku, treba pockat, kym sa nevyrovna teplota telefonu s okolitou a tie percenta baterky vybehnu same, aj bez nabijania. Skus a sam uvidis. 5S je este super masinka, sam ho stale aktivne pouzivam :-)

    #531319
    hahn
    Účastník (Participant)

    Ďakujem za skorú odpoveď, aj som si myslel že to bude tými nízkymi teplotami. Ak by som mohol poprosiť o nejakú dobru appku na zistenie životnosti batérie. Ďakujem.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.