Problem s Ipadom 2

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Nikolas11
    Účastník (Participant)

Zdravím,
    Včera som dal aktualizovať software na ipad2 s iOS 5.1.1 normalne v nastavenia v ipade na iOS 6. Všetko sa začalo pekne stahovať ale ked sa to dokončilo tak ho nezaplo a vkuse ho reštartuje a dava inštalaciu odznova ale nezačne ani inštalovať. Ked ho napojim na iTunnes a dam restore na vyrobne udaje tak mi vyhodí chyby 1645 alebo 3940.

Vopred Dakujem za rady.

Domik
    Účastník (Participant)

Ako si to vyriesil? Ja mam podobny problem.. Nemozem zapnut ipad, stale mi ukazuje, aby som ho zapojila s itunes..

grulkos
    Účastník (Participant)

Mne sa zas moja iPad 2 rozhodla zhadzovať aplikacie. Niektoré fungujú a niektoré len bliknú. Nefunguje mi safari, mail, appstor, a ďalšie, prevažne od Apple. Neviete čo s tým je? Vďaka za pomoc.

afirrk
    Účastník (Participant)

tak Grulkos tvoja TabletKA ipadKA (neviem prečo je to podla teba ONA…) má možno len preplnenú RAM tak skús pozatvárať všetky aplikácie v multitaskingu a mozno aj restart. Ak nepomôze tak restore a obnovenie zo zálohy. A vám chalani by možno pomohlo dať iPad do DFU modu http://www.muj-ipad.cz/navod-dfu-restore-kdyz-ipad-neodpovida a znovu preinštalovať iOS…

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.