problém s Home tlačidlom

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes problém s Home tlačidlom

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Autor
    Príspevky
  • #72502
    maza
    Účastník (Participant)

    Zdravím všetkých. V poslednej dobe registrujem problém s Home tlačidlom na 3G (občas nereaguje na prvý krát). Momentálne je v ňom posledný fw bez jailbreaku (predtým jailbreak fw 3.x). Mám pocit, že je posledný mesiac v záruke T-mobile. Myslíte, že mám šancu túto závadu vyreklamovať ?

    #231989
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    UTEKAJ A CIM SKOR…

    #231990
    maza
    Účastník (Participant)

    no je to dosť subjektívne, preto sa obávam, že ju neuznajú a nerád by som zostal bez telefónu dlhší čas …

    #231991
    vogueestylee
    Účastník (Participant)

    ne ne neee :P aj ja som mal ten problem 3 mesiace pred skoncenim a MF! ak mas len TROSKU osuchany tak sa vyhovoria.. a po mne chceli 330 euro za opravu swap modulu (ze vraj to ma daco s home button) buzeranti..

    nakoniec som si menil sam ale treba k tomu teplovzdusnu pistol a dost nervy.. stalo ma to drobne…

    #232001
    maza
    Účastník (Participant)

    presne tohto som sa bál :( Stav telefónu zodpovedá takmer dvom rokom používania. Aj tak by ma zaujímalo, ako by sa k tomu t-mobile postavil, kedze vraj telefóny neotvárajú.

    #232015
    scenic
    Účastník (Participant)

    Ja mam fungel IP 4 a rovnaky problem. Podla mna to bude bud IOS 4 alebo nieco kvoli JB. A manzelke to robi tiez tak to by bola velka nahoda mat dva vadne kusy doma (myslim HW)…

    #232016
    Frankie
    Moderátor

    Potvrdzujem, že podobný problém som objavil aj ja na novom iPhone 4. Najskôr to teda bude softvérový problém :)

    #232025
    iTuxx
    Moderátor

    jak som ja len rad ze mam stale 3.1.3

    #232172
    vogueestylee
    Účastník (Participant)

    tak u mna to bolo tlacidlom lebo 3.1.3 mam koli JB (navigacia) a aby nebol spomaleny

    t-debile – nejake osuchanicko automaticky vratia a neuznaju zaruku.. a po 2 rokoch musis mat v takom stave vies…

    #232173
    Rychlik
    Účastník (Participant)

    mal som ten istý problém iPhone 3G – nešlo trošku home tlačítko … občas 100% a občas až na 5.x išlo a pohoda v T-Mobile mi ho vymenili do 7 dní za nový a pritom som není pôvodný majtel a ešte ani nebol v bez chybnom stave ale mal asi 2 praskliny … mimochodom v PN oproti auparku aom ho bol dávať reklamovať

    #232202
    maza
    Účastník (Participant)

    nuž asi vyskúšam. dám vedieť ako som dopadol.

    #232206
    Man
    Účastník (Participant)

    Daj vedet ako si dopadol mne to robi na 3G ties mam 4.1

    #237482
    maza
    Účastník (Participant)

    zdravim vas, slubil som, ze dam vediet ako som dopadol. Telefon som reklamoval este v zarucnej lehote a o necelych 6 dni bol telefon spät. Doslovne vyjadrenie servisu: MT nesplna podmienky a predpoklady pre zarucnu opravu. MT ma stopy po pade na rohoch mt, pricom doslo k tvorbe studenych spojov na Rf doske a pod BGA obvodmi. Autorizovana oprava mozna vymenou swap modulu v cene 290€.

    Cele je to divne, lebo telefon nebol zarucene otvoreny (prachom zapečatené skrutky) o com som sa uistil po vyziadani fotografii, na ktorych nie je vyfotene nic ine, iba zvacsenina mierne odretych rohov. Navyse som az doma na zadnej strane nad konektorom objavil prasklinu, o ktorej som nevedel a dam ruku do ohna, ze tam nebola (aj v preberacom protokole z T-mobile je uvedene len to, ze je telefon osuchany). Podla T-mobile je jedinym riesenim sudny znalec …co vy na to ?

    #237488
    bawy
    Moderátor

    nie je to telefón za 70€ …asi by som šiel do toho..myslím znalec..

    #237490
    wlamik
    Účastník (Participant)

    znalca musis dat vyhotovit na vlastne naklady potom to sudne vymoct, ak sa nymslim tak myslim ze to cez obchodnu inspekciu riesit, skusim to pozriet, ale znalca platis urcite na zaciatku ty, co tiez asi nebude lacne

    #237566
    zitta66
    Účastník (Participant)

    Pre boha,ako to tak citam tieto komentare,ved z nas sa stala normalne krajina tretieho sveta,este ocakavam ze tu volakto napise:”ja som reklamoval ten isty problem a do 10 dni som dostal celkom novy nezavadny aparat..moj svagor je zastupca riaditela Orane-u” ,je to hanba, ved ide o zakaznika a v konecnom dosledku je to problem apple,staci len najst ochotu a privetivost zo strany toho ktoreho operatora a posunut to dalej..a aj ked mi chybaju b.halusky a borovicka,som rad ze som uz roky v zahranici..
    A ak ti mozem poradit,alebo vam poradit kontaktujte apple zastupcu na slovensku a ak to nepomoze,alebo taky nieje najblizsie v zahranici a ak vam mozem poradit este nieco,kupujte si vyrobky tohto druhu racej mimo nasho statu.
    S pozdravom Daniel..

    #237568
    zitta66
    Účastník (Participant)

    Sorry,ale neda mi neuviest este jeden priklad: kupil som si disky na auto zhruba v hodnote 2000€,kedze swajciarsko nieje v unii,mal som na ne zaruku 1rok, no po roku a pol som si vsimol ze folia ktorou boli pokryte sa zacala lupat,mozno koli zlej technologii,mozno koli zlemu cistiacemu prostriedku..neviem.dosiel som do predajne s tym ze reklamujem a som si vedomi toho ze su po zaruke,no spomenul som ze bola zima a cez zimu pouzivam ine disky,takze tieto som pouzival necely rok a blabla..nech na mna nevytahuju zarucnu lehotu,lebo je diskutabilna..chlapik mi rovno povedal ze on to len predava,nech do nho neskacem ze ide hnet zavolat vyrobcovi,dal hlastny odposluch,vyrobca zodvihol,opisal mu problem,povedal ze o 5min.zavola,zavolal povedal ze reklamaciu akceptuju,ci chcem tie iste disky,povedal som nie po tejto skusenosti,ze by som chcel tiez od nich,ale ine,povedal som ake,klikol do pc,povedal ze je to novinka,ci mi nebude vadit ked budem cakat tyzden,povedal som ze nie,a on ze dohodnute.o tyzden vsetko doslo,disky sme vymenili,zabalili do krabic od novych a viac som sa nestaral.podakoval som predajcovi,dal som mu na kavu a potriasol rukou.na zaver este dodam ze tie moje stare disky boli pekne dokatovane,kedze frajerka je cerstvym drzitelom vodicaku a ma rada obrubniky zrejme,no to to bolo v tomto pripade z mojej,tak ako aj z ich strany v tomto pripade irelevantne..

    #237607
    barry
    Účastník (Participant)

    To som netusil ze padom telefonu na zem sa zacnu tvorit studene spoje. To by som im pekne obuchal o hlavu. Studeny spoj technologicky problem, ktory moze vzniknut pri vyrobe alebo po veeeela rokoch v agresivnom prostredi. A telefony sa nevyrabaju s trafopajkou v ruke…

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.