Problém s HDMI redukciou na Macbook PRO 2010 13′

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Problém s HDMI redukciou na Macbook PRO 2010 13′

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    macbookair13
    Účastník (Participant)

Seruste!

Mám vážny problém s Hdmi redukciou (z minidisplay portu) na mojom Macbooku.
    Zapojím kabel do redukcie a pripojím k Mac-u. Ide to najprv super, všetko fachčí aj obrazovka na macu aj na premietačke/plazme, ale po nejakej chvíľke – 2/3 minutky sa objaví na Macbooku BIELA OBRAZOVKA a na plazme ŽLTÁ OBRAZOVKA. Keď odojím redukciu plazma sa normálne odpojí a na macu ostane svietiť len biela obrazovka… Musím reštartovať Macbook aby šiel display… Inak, pri bežnom používaní, nemám žiadny problém… Neviem v čom môže byť chyba. Pretože som to zapojil aj na Macbook AIR 13 2014 (od kolegu) a tam to šlo bez problémov.

Neviete mi s tým prosím poradiť?

Je to kvôli ne-originálnej redukcii? Alebo mám problém s minidisplay portom?

Vopred ďakujem za všetko info!

Johny

maiob
    Účastník (Participant)

Mal som problemy podpbny na MBP 13 2010 s neoriginalnou redukciou, prvy krat isla ako hodiny potom som par krat ohol kablik tych par cm co na nej bolo a uz bol problem obraz dostat na externy monitor … na MBP ale obraz vzdy isiel

inspektorko
    Účastník (Participant)

Mne minuly tyzdem po 4 rokoch odisla neoriginalna redukcia Hdmi, zacalo sa to vypadavanim obrazu a nabiehali vodorovne pasy, potom koniec.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.