Problém s displeyom na MacBook Pro 15

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Problém s displeyom na MacBook Pro 15

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    vulnus_mortiferum
    Účastník (Participant)

Keď zapnem mac (po dlhom čase), tak mi normálne nahodí bielu obrazovku, logo apple, logo loadingu, po chvíľke však loading prestane a… mac stojí a nič nerobí… musím ho vypnúť, keď ho hneď zapnem, tak je buď display taký, ako na tomto obrázku – http://img29.imageshack.us/img29/3711/macez.jpg – alebo to isté (logo apple, logo loadingu, tiež po čase prestane loadovať a zamrzne), však oveľa rozmazanejšie! Neviem si rady čo s tým je, viete poradiť?

Drevoplech
    Účastník (Participant)

pravdepodobne je to macbook pro z roku 2008 a je to asi vadna grafika… najdi uzivatela steve.stefanov, ten by ti s tym mohol pomoct

vulnus_mortiferum
    Účastník (Participant)

Počul som jeden názor, že by to bol invertor, alebo niečo také… ja sa tomu moc nerozumiem, som čerstvý nováčik v užívaniu macbookov… tak rád sa nechám poučiť

Anonymný
    Neaktívny

Graficky chip. Tieto modely tym trpeli. Ked to das opravit, tak daj kvalitnu termopastu medzi GPU a heatsink a trosku zvys spodne otacky ventilatora, nech sa to lepsie chladi.

vulnus_mortiferum
    Účastník (Participant)

Na koľko to zhruba víde?

dfx
    Účastník (Participant)

Ak este neuplynulo 4 roky od kupy toho MBP, tak to Apple opravuje bezplatne.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.