problém pri update na iPhone 3G z 3.1.3 na iOS4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes problém pri update na iPhone 3G z 3.1.3 na iOS4

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    flash
    Účastník (Participant)

mám vážny problém pri update na iOS4 cez itunes sa stala nejaká chyba a nejde mi nacitat vôbec iphone najskôr mi ho chce zo zálohy obnovit no v itunse mi napíše ze nemôže prečítat zariadenie…(na iphone mam logo apple a pod ním sa načítava ale nikdy nedojde do konca a potom sa reštartne a zacne to odznovu) a neviem ani ako by som ho restorol bo v itunse sa mi ani nebjaví jeho ponuka

žiadam o pomoc, akékoľvek dobré nápady???

flash
    Účastník (Participant)

hoooooooooooooooo som nasiel teraz nejaký fajnový postup (takze nist), ale ak by sa niekomu stala podobná vec takto sa da znovu kompletne obnovit systém:

Řešením je takzvaný DFU restore. Důležité je slovíčko DFU. V tomto módu se v iPhone 3G přeinstaluje od základu vše a zbavíte se všech problémů. Tuto radu jsem dal již více lidem a zatím každý potvrdil, že poté již iPhone 3G funguje přesně jak má.

Krok po kroku:

1. Stáhněte si iOS 4 pro iPhone 3G.

2. Připojte iPhone 3G k počítači s puštěnými iTunes.

3. Dostaňte iPhone 3G do tzv. DFU módu
    – Stiskněte tlačítko Power cca 3s
    – Stiskněte tlačítko Home cca 10s (tlačítko Power stále držíte)
    – Uvolníme tlačítko Power a samotné tlačítko Home držíme dalších cca 30s

4. DFU mód by se měl poznat tak, že iTunes vyskočí s hláškou o restore módu a telefon by měl zůstat černý. Pokud na telefonu svítí iTunes logo s USB kabelem, tak se to nepovedlo a jste jen v Restore módu – v tomto případě postup opakujte.

5. Teď můžete stisknout ALT na Macu či Shift na Windows a kliknout na Restore. Vyberte stáhnutý iOS 4 a ten nainstalujte.

6. Nyní by již mělo být vše v pořádku a iPhone 3G by měl být minimálně stejně rychlý, jako s iPhone OS 3.1.3. iTunes se vás zeptají, zda-li chcete obnovit data ze zálohy (kontakty, kalendáře, poznámky, fotky..).

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.