Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Problém Iphone 4 Ios 5.1.1 s MMS
- Toto téma obsahuje 9 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 rokmi, 11 mesiacmi od
Nikoleta B.
-
AutorPríspevky
-
24. mája 2012 o 3:52 #86223
LussiÚčastníkAhojte, neviem čo sa stalo ale zrazu mi v Iphone v spráavach kde mam ikonku fotaku teda na pridanie fotky, mi ikona zosedla a nejde mi posiela mms, neviem prist ani za boha na to že prečo.. stalo sa mi to v us a nedosla som na to..ani tu na internte. Prosím ak by ste náhodou vedeli ako to vratit do stavu aby mi znova fungovali MMS bola by som rada. Dakujem
PS. mam aktivovane aj nastavenia MMS aj data v telefone povolene aj zaplatene.
24. mája 2012 o 6:13 #312507
Jozef RemenÚčastníkNespravne.nastavene APN,na sto pro.
Ze mas unlocknuty iPhone nejakou divnou metodou?
24. mája 2012 o 11:12 #312526
LussiÚčastníknemam unlocknuty iphone, absolutne ziadny zasah do neho nebol. co si mam kde prestaviť
28. mája 2012 o 10:24 #312819
BoÚčastníkAhoj, podla mna to bude operatorom. Teda je to len môj odhad. Já mam iP4 iOS 4.2.1. unlock cez gevey sim card. Prvého pol roka mi išlo všetko ako ma, po pol roku som nevedel odoslať a ani prijať mms, a teraz mi mms príde ale keď chcem odoslať tak nejde a vypíše že ju neodoslalo. Od prvého nastavenia čo som vygooglil som nemenil nastavenia ani nič iné. A také že skus zavolať operátorovy na call centrum ani neodporučím bo moje skúsenosti s Orangeom tu je na zasmiatie :D tri krát som sa snažil, raz na predajni a dva krát cez call centrum ale nič nevedeli iba „poslať sms s nastaveniami“ (chytráci) :D už nech mi skonči zmluva :D
28. mája 2012 o 11:04 #312823
odklizecÚčastníkHaha ze pry „Já mam iP4 iOS 4.2.1. unlock cez gevey sim card.“ a jsi nasrany na operatora, ze ti neco nefunguje? A to jsi tem chudakum na prodejne a na call centru, co se ti snazili pomoct asi nerekl, ze ten tvuj telefon je polofunkcni sranda? Chtelo by to navstivit lekare.
Lussi, Zkusil bych resetnou sitova nastaveni (General >> Reset >> Reset Network settings). Budes pak muset znovu nahodit heslo na wifi (pokud mas a sparovat BT veci, ale treba to pomuze?
Pokud mas TM iphone, tak APN si nezkontrolujes ani nenastavis. Tahle polozka je na TM iphone nedostupna. Resenim je iphone configuration utility:
http://www.imore.com/2010/09/24/manually-set-iphone-ipad-carrier-apn-iphone-configuration-utility/Podle navodu nahore, si vytvoris novy profil s temito informacemi:
http://www.telekom.sk/osobne/pomoc-a-podpora/internetove-sluzby/mobilny-internet/vseobecne-nastavenia-internet-a-mms/Snad to pomuze?
28. mája 2012 o 12:37 #312829
BoÚčastníkodklizec neviem kto je „nasrany na operatora“ ja som písal že sa nad tým celym smejem, mimochodom to iste mi robi aj keď tam mam simku od pôvodneho operatora. Btw. doktor vravel že je všetko ok ;) a že mam počkať kým ma niekto „odklidí“ :D
28. mája 2012 o 12:52 #312833
odklizecÚčastníkNasrany nebo se tomu „smejes“, vysledek je ten samy. Pouzivas hackerske, nikym neschvalene, reseni a divis se, ze ti neco nefunguje. Navic diky tomu fungujes na stare verzi iOS. A jsi „vysmaty“ z toho, co za „chytraci“ jsou to na operatorske infolince/pobocke. Tak nevim, kdo je tu „chytrak“? ;)
28. mája 2012 o 13:43 #312835
BoÚčastníkSorry za off topic…
presne tak smejem sa nad tym a nieje to to iste ako nasraný, u tohto operatora som niečo cez desať rokov a vždy keď som niečo potreboval tak mi vedeli poslat iba sms s nastaveniami nič viac, nikdy mi neporadili a väčšinou to končilo slovami „bohužial nevieme vám pomôcť“, bohvie prečo ma vždy ukecali k predlženiu zmluvy. Používam „hackerske“ riešenie pravda to uznavam, ale keby to bolo tým nefunguje to od začiatku do konca a nie každého pol roka inak. A že mam staru verziu iOS? Hmmm, vôbec netrápi. Napríklad, dodnes som neprišiel nato prečo by som mal upgradovať, kvôli SIRI…? No ja chytrak určite niesom ;P ja som obyčajny looser user :D
7. februára 2013 o 11:27 #346234
Nikoleta BÚčastníkAhojte, nevidím, že by ste došli na nejaký výsledok, ale snažila som sa ísť podľa vašich pokynov a akosi tam neviem najsť ani tie nastavenia :D
Nastavenia/všobecné/mobilné/ a tu nemám žiadnu Mobilná datova siet,kde by som si mohla nastaviť meno, heslo či čo to a už vôbec nie mms.
Mám to takto:
Nastavenia/všobecné/mobilné/ a tam na výber Mobilné dáta a Povoliť 3G, keď dám povoliť oboje, vyhodí mi ďalšie možnosti- Dátový roaming (zap, vyp), zdielanie internetu (zap, vyp), Použiť mobilné dáta pre: Icloud dokumenty, itunes, facetime, aktualizacie passbooku, zoznam Na prečítanie.
Pozerám videá na youtube a všade tam je tá kolonka Mobilna datova sieť, ale ja ju tam proste nemám :D Kam sa to schovalo????7. februára 2013 o 11:28 #346236
Nikoleta BÚčastníkMám inak Iphone 5, verzia 6.1, telekom a v paušáli mám neobmedzené sms a mms…patrilo by sa aby mi to išlo teda
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.